• Home
  • Nieuws
  • Dit kunnen we verwachten van The 100 prequel

Dit kunnen we verwachten van The 100 prequel

Let op! Dit artikel bevat spoilers voor seizoen 7 aflevering 8.

Helaas komt The 100 na 7 seizoenen tot een eind. Gelukkig is er voor de fans ook goed nieuws. Er is namelijk een The 100 prequel aangekondigd! Voor deze prequel is zelfs al een cast bekend gemaakt. Nu het laatste seizoen van The 100 volop in gang is, krijgen we ook alvast een voorproefje van de prequel serie te zien. De achtste aflevering van seizoen 7 geldt namelijk als een soort pilot aflevering voor de prequel serie. Wij vertellen jullie wat we nu kunnen verwachten van The 100 prequel!

 The 100 prequel                        The 100 prequel                        The 100 prequel                        The 100 prequel                        The 100 prequelBron: The CW Network

De aflevering speelt zich grotendeels 97 jaar voor de gebeurtenissen van The 100 af. We maken kennis met Callie Cadogan. Ze is de vervreemde dochter van Bill en ze denkt dat ze net zo'n groot monster is als haar vader blijkt te zijn. Wanneer de nucleare apocalyps begint, weten Callie en haar moeder de bunker te bereiken en de apocalyps te overleven. Twee jaar later komt Becca vanuit de ruimte naar aarde en voegt zich in de bunker. Haar intentie is om iedereen in een Nachtbloed te veranderen, zodat ze kunnen overleven in de radioactieve wereld. Bill wil echter niet naar buiten toe gaan, aangezien er een anomalie steen in de bunker is. Hij besluit een handjevol mensen mee te nemen door het wormhole en een nieuwe wereld te bouwen op een andere planeet. Becca wil echter niet meewerken met Bill en weigert om de mind drive in haar hoofd aan hem te geven, waardoor hij de geheimen van de steen niet kan ontrafelen. Becca wordt uiteindelijk verbrand op een brandstapel.

Becca heeft echter voordat ze doodging aan Callie uitgelegd hoe de mind drive (die dus de Flame blijkt te zijn) werkt. Callie steelt de mind drive en gewapend met Becca's kennis en het Nachbloed serum leidt ze een muiterij tegen haar vader. Ze ontsnapt uit de bunker met een grote groep mensen en ze besluit het land af te zoeken naar andere overlevenden om hun ook in een Nachtbloed te veranderen. Aangezien ze ook de mind drive heeft, is het haar verantwoordelijkheid om een nieuw persoon te zoeken die de mind drive zal krijgen.

                        The 100 prequel                      The 100 prequelBron: The CW Network

In The 100 prequel zullen we dus het ontstaan van veel verschillende elementen zien. Zo zien we de eerste 'Flamekeeper' en dus ook de lijn van Commandanten, we ontdekken hoe de Grounders en Trikru zijn ontstaan en zelfs het ontstaan van de taal van de Grounders wordt uitgelegd. Volgens Jason Rothenberg, de maker van de serie, zullen we deze elementen terugzien. Aangezien Callie de mind drive heeft zal zij de allereerste 'Flamekeeper' worden. Jason Rothenberg vertelt ook dat hij in de prequel meer zal springen tussen heden en verleden. Zo zullen we zien hoe de mensen op aarde leefden voor de apocalyps, maar ook erna. Volgens de maker zullen we ook zien hoe de Flame steeds belangrijker gaat worden en hoe de Grounders in verschillende clans uiteenvallen.

Jason Rothenberg vertelt verder dat hij plannen heeft om weer de ruimte in te gaan met The 100 prequel. Zo wil hij laten zien hoe de ark werd gebouwd en maken we kennis met de over-over-overgrootmoeder van Clark en de over-over-overgrootvader van Bellamy en Octavia. Er zijn dus genoeg plannen voor The 100 prequel!

Bron: EW.com

Lees ook: De meest heftige momenten uit The 100

Nieuwste artikelen

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

  • Zombies op school - Marieke Boeijen

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

  • 13 series die je kan kijken als je The Vampire Diaries mist

Zoek in artikelen