• Home
  • Nieuws
  • De vernieuwing van Lucifer seizoen 6 zal het vijfde seizoen beïnvloeden

De vernieuwing van Lucifer seizoen 6 zal het vijfde seizoen beïnvloeden

Eindelijk is de trailer van Lucifer seizoen 5 uitgebracht, waardoor we wat meer van het verhaal van het aankomende seizoen te zien kregen. Daarnaast is er ook nog eens een zesde seizoen aangekondigd voor Lucifer! We hoeven na het vijfde seizoen dus gelukkig nog geen afscheid te nemen van onze favoriete duivel. Maar hoe beïnvloed de vernieuwing van Lucifer seizoen 6 het vijfde seizoen? Dit vertellen de makers van de serie in een recent interview.

De website Entertainment Weekly sprak met Joe Henderson en Ildy Modrovich, de makers van Lucifer, over het aankomende vijfde en het zesde seizoen. Toen Netflix en Warner Bros. Television een extra seizoen aanboden aan de makers, moesten ze er eerst goed over nadenken, aangezien ze al bezig waren met het schrijven van de finale van de serie. Gelukkig voor de fans hebben de makers besloten om akkoord te gaan met een zesde seizoen! Joe Henderson vertelt er het volgende over: "Het was eigenlijk hetzelfde als toen we van 10 naar 16 afleveringen gingen. In het begin dachten we dat als we een zesde seizoen zouden maken, dat dat alles zou verpesten! Maar drie dagen later bedachten we ons en zeiden 'wacht, hoe hebben we dit niet kunnen doen?"

Lucifer seizoen 6Bron: DC Entertainment

Ildy Modrovich voegt daar het volgende aan toe: "Wat we ons realiseerden was dat het laatste gedeelte van de finale aflevering veel geweldige verhalen had die heel snel verteld werden om een goed einde voor alle karakters te creëren. We keken naar act 6 en zeiden: 'laten we kijken wat er gebeurd in een scène in act 6 en er echt induiken en ontdekken hoe alle karakters eindigen waar ze uiteindelijk eindigen.' Dat werd ons uitgangspunt voor seizoen 6."

De makers hebben nu veel meer tijd om het verhaal helemaal te vertellen en goed af te ronden. "Het is het verhaal dat we altijd wilden vertellen, maar veel uitgebreider geschreven en voor mij is het nu veel interessanter. Het breekt mijn hart dat we dit in eerste instantie niet wilde doen", aldus Joe Henderson. Hij voegt daar nog aan toe dat ze wel gezegd hebben dat seizoen 6 écht het laatste seizoen zal gaan worden.

In het interview werd er ook aan de makers gevraagd of de vernieuwing van Lucifer seizoen 6 ook nog invloed heeft gehad op seizoen 5. Volgens de makers valt dit mee, omdat ze gesmeekt hebben bij Netflix en Warner Bros. om wat ze op dat moment aan verhaal hadden, niet te laten veranderen. De enige grote verandering zal dus zijn dat ze nu meer tijd hebben om het verhaal te vertellen en dat uiteraard de finale van de serie een seizoen later zal komen.

Is het al 21 augustus?!

Bron: EW.com

Lees ook: Preview Lucifer seizoen 5 noir aflevering

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

  • Toespijs - Judith Cyrus

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De beste Young Adult sprookjes

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

Zoek in artikelen