• Home
  • Nieuws
  • The Walking Dead: World Beyond trailer en releasedatum

The Walking Dead: World Beyond trailer en releasedatum

De serie The Walking Dead heeft momenteel al 10 seizoenen en een elfde seizoen is onderweg. Naast The Walking Dead is er ook al een spin-off verschenen genaamd Fear the Walking Dead. Nu is er aangekondigd dat er nóg een spin-off van de populaire serie zal verschijnen. Deze zal The Walking Dead: World Beyond gaan heten. Voor deze spin-off is er nu een nieuwe trailer vrijgegeven én is de releasedatum bekend gemaakt!

Eigenlijk zou The Walking Dead: World Beyond al in april te zien zijn geweest, maar vanwege het Coronavirus is er besloten om de serie uit te stellen. De opnames voor de spin-off waren wel al afgerond, maar er moesten nog special effects worden gemaakt in de post-productie waardoor ze hebben besloten om de releasedatum uit te stellen.

Bron: AMC Studios

In de The Walking Dead: World Beyond trailer is te zien dat de mensen in de serie al 10 jaar leven in deze nieuwe wereld waarin walkers rondlopen. Vooral de jongeren zijn eigenlijk niet anders gewend. Ze wonen in een goed beveiligd kamp, maar eigenlijk willen ze meer van de wereld zien. In de trailer zien we dan ook hoe ze de wereld in trekken die vol zit met walkers.

Scott M. Gimple, de maker van de serie, vertelt in een interview met EW.com het volgende over de nieuwe serie: "Er zijn verschillende redenen waarom deze serie anders is dan de andere twee series. Een van de redenen is de situatie waarin deze karakters leven. Het is eigenlijk een soort eerste wereld situatie. Relatief gezien. De serie focust zich op jongere mensen, dus zelfs de volwassenen zijn vrij jong. Ze zijn allemaal opgegroeid in deze nieuwe wereld. Op een bepaalde manier is deze wereld heel alledaags voor ze, ondanks dat ze achter hoge muren wonen. Het is belangrijk voor deze karakters om de veiligheid van deze muren te verlaten. Het laat zien hoe dapper sommige mensen zijn door de wereld in te gaan."

Ben je benieuwd geworen naar The Walking Dead: World Beyond trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

The Walking Dead: World Beyond zal op 4 oktober worden uitgezonden in Amerika en zal in totaal 2 seizoenen krijgen. De serie is vanaf 5 oktober te zien op Amazon Prime Video.

Bron: EW.com

Lees ook: 19 tv-series gebaseerd op boeken

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De beste Young Adult sprookjes

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen