• Home
  • Nieuws
  • Overleden karakters uit The 100 hebben een speciale boodschap voor de fans

Overleden karakters uit The 100 hebben een speciale boodschap voor de fans

Pas op! Dit artikel bevat spoilers voor The 100.

Het laatste seizoen van The 100 is in volle gang. Nog eventjes en dan weten we hoe het eindigt voor Clarke, Octavia, Murphy en de rest. Gedurende de seizoenen hebben we helaas van veel geweldige karakters afscheid moeten nemen, zoals Lexa en Abby. De acteurs die deze rollen vertolkten hebben de fans verrast met een speciale boodschap.

In The 100 hebben we al van veel geweldige karakters afscheid moeten nemen. Zo missen we nog steeds Lexa en Lincoln ontzettend, maar ook Abby is een geliefd karakter die het helaas niet heeft overleefd. Tijdens het Comic con at home panel van The 100 hebben de acteurs iets leuks voor de fans in petto. Na ongeveer 23 minuten wordt het panel onderbroken met verschillende videoboodschappen. Deze boodschappen zijn van verschillende acteurs wiens karakter tijdens de serie is doodgegaan. Zo zien we onder andere een boodschap van Alycia Debnam-Carey (Lexa), Chelsey Reist (Harper), Christopher Larkin (Monty), Zach McGowan (Roan), Isaiah Washington (Jaha) en Paige Turco (Abby). Allemaal bedanken ze de fans op hun eigen manier waarbij ze afscheid nemen met de beroemde woorden: "May we meet again".

Hieronder kun je het panel en de verschillende filmpjes van de acteurs bekijken:

Vanaf 11 augustus zijn er weer nieuwe afleveringen van The 100 seizoen 7 te bekijken. Nog eventjes en dan weten we wie het laatste seizoen allemaal zullen overleven en hoe The 100 tot een eind zal komen!

Bron: EW.com.

Lees ook: De meest heftige momenten uit The 100

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De beste Young Adult sprookjes

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen