• Home
  • Nieuws
  • New Girl reünie in nieuwe Netflix serie Hoops

New Girl reünie in nieuwe Netflix serie Hoops

Heb jij ook zo genoten van de leuke serie New Girl? Deze sitcom heeft maar liefst 7 seizoenen gekregen, maar in 2018 hebben we helaas echt afscheid van de serie moeten nemen. Maar niet getreurd! De acteurs van New Girl komen namelijk voor even weer bij elkaar om samen te werken aan de nieuwe Netflix serie Hoops!

Bron: Elizabeth Meriwether Pictures

In de nieuwe animatieserie Hoops is  een grofgebekte basketbalcoach van een middelbare school vastberaden om zijn slecht presterende team succesvol te maken. De stem van deze coach wordt ingesproken door Jake Johnson. In de serie New Girl speelde hij de rol van Nick Miller. De maker van de serie is Ben Hoffman, hij speelde een gastrol in het eerste seizoen van New Girl.

Jake Johnson is niet de enige acteur van New Girl die te horen zal zijn in Hoops. Sterker nog, de serie Hoops is bijna een soort New Girl reünie! Zo zullen namelijk Max Greenfield (Schmidt), Hannah Simone (Cece Parekh) en Damon Wayans Jr. (Coach) allemaal een gastrol inspreken voor de serie Hoops. Daarnaast zullen ook Rob Riggle, Ron Funches en Cleo King een vaste rol hebben in de nieuwe Netflix serie. Ook zij hebben allemaal een gastrol gespeeld in New Girl.

Netflix heeft ook al een korte trailer van de serie Hoops vrijgegeven, waarin we Jake Johnson horen als de coach. De serie belooft in ieder geval veel humor met zich mee te brengen! Bekijk de trailer hieronder:

Vanaf 21 augustus is Hoops te zien op Netflix.

Bron: EW.com, Netflix.

Lees ook: De 18 leukste sitcoms op een rijtje

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen