• Home
  • Nieuws
  • The Witcher: Blood Origin in de maak bij Netflix

The Witcher: Blood Origin in de maak bij Netflix

De serie The Witcher is sinds december 2019 te bekijken op Netflix en al snel werd deze serie een grote hit. Helaas duurt het nog eventjes voordat we van het tweede seizoen kunnen gaan genieten, maar de streamingdienst heeft wel leuk nieuws voor ons! Er is namelijk een The Witcher prequel in de maak die Blood Origin gaat heten.

Waar gaat The Witcher: Blood Origin over?

The Witcher: Blood Origin zal ongeveer 1200 jaar voor de gebeurtenissen van The Witcher plaatsvinden. De prequel serie zal gaan over het ontstaan van de allereerste Witcher en de verschillende gebeurtenissen die leiden tot de samensmelting van de werelden van monsters, mensen en elfen.

Bron: Netflix

Declan de Barra is de executive producer van The Witcher: Blood Origin. Hij heeft het volgende te zeggen over deze nieuwe prequel serie: "Ik ben al mijn hele leven fan van fantasy en daarom ben ik ontzettend enthousiast dat ik het verhaal van The Witcher: Blood Origin mag vertellen. Een vraag die al door mijn hoofd spookt sinds ik The Witcher boeken heb gelezen is: 'Hoe zag de elven wereld eruit voor de komst van de mensen?' Ik ben altijd gefascineerd geweest door de opkomst en ondergang van beschavingen. Hoe enorm veel kennis voor altijd verloren gaat in zo'n korte tijd, vaak verergerd door kolonisatie en door het herschrijven van de geschiedenis, waardoor alleen maar fragmenten van het ware verhaal van beschavingen achter blijft. The Witcher: Blood Origin zal het verhaal vertellen van de beschaving van de elven voordat ze ten onder gingen en - het belangrijkste - we onthullende de vergeten geschiedenis van de allereerste Witcher."

Ook Andrzej Sapkowski, de schrijver van The Witcher boeken waarop de populaire Netflix serie is gebaseerd, heeft iets te zeggen over de nieuwe prequel serie: "Het is ontzettend leuk dat de wereld van de Witcher, zoals we in het begin hadden gepland, zich uitbreidt. Ik hoop dat het meer fans naar de wereld van mijn boeken zal brengen."

The Witcher: Blood Origin zal een miniserie worden en in totaal bestaan uit 6 afleveringen. Helaas is er verder nog niet veel over de prequel bekend gemaakt. Zo is er nog geen cast onthuld en is er ook nog geen releasedatum bekend gemaakt door Netflix. Wij houden julie uiteraard op de hoogte!

Bron: Netflix

Lees ook: Dit weten we over 'The Witcher' seizoen 2

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De beste Young Adult sprookjes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Pikante films op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen