• Home
  • Nieuws
  • Sky Sharks trailer met vliegende robot haaien en zombies

Sky Sharks trailer met vliegende robot haaien en zombies

Haaien zijn al jarenlang een belangrijk onderdeel van de filmmaatschappij. Hoeveel films waarin een haai de hoofdrol speelt zijn er al niet uitgebracht? Een van de meest bekende films is waarschijnlijk Jaws. Deze film zette de haai echt op de kaart. Later volgden er meer ludieke films zoals Sharknado. Binnenkort kunnen we nog zo'n soort film verwachten. Alleen zijn de haaien in dit geval gemanipuleerd tot vliegende, mechanische haaien! De eerste Sky Sharks trailer is nu vrijgegeven.

Bron: Slice Production Studios

De titel Sky Sharks omschrijft precies de inhoud van de film: vliegende haaien. De officiële samenvatting van de film luidt als volgt: "Diep in het ijs van Antartica vindt een groep geologen een oud Nazi laboratorium dat nog intact is en waar duistere experimenten zijn uitgevoerd. Om de wereld te veroveren hebben de Nazi's genetisch gemanipuleerde mechanische haaien gemaakt die konden vliegen en wiens rijders genetisch gemanipuleerde zombie super-mensen zijn. Een militaire eenheid genaamd 'Dead Flesh Four', tot leven gewekte soldaten die dood zijn gegaan in Vietnam, wordt in het leven geroepen om de wereld van de ondergang te redden."

In de Sky Sharks trailer is dit ook precies wat we terug zien. We zien deze mechanische haaien, waarvan in de trailer te zien is dat ze zichzelf ook nog eens onzichtbaar kunnen maken, grote verwoestingen aanrichten. De film belooft in ieder geval vol met actie te zitten.

Ben je benieuwd geworden naar de Sky Sharks trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

Ben je na het kijken van de Sky Sharks trailer ook benieuwd geworden naar deze film? Op 7 oktober 2020 wordt Sky Sharks uitgebracht. Of en wanneer de film in Nederland te zien zal zijn is nog niet bekend.

Bron: Movieweb, IMDB

Lees ook: Films met gigantische zeemonsters

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Pikante films op Netflix

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen