• Home
  • Nieuws
  • George R.R. Martin mist deadline en gaf toestemming om gevangen gezet te worden

George R.R. Martin mist deadline en gaf toestemming om gevangen gezet te worden

George R.R. Martin is wereldberoemd geworden met zijn boekenserie Het lied van ijs en vuur, waar de populaire serie Game of Thrones op is gebaseerd. Echter duurt het nu wel erg lang voordat het zesde boek in de serie wordt uitgebracht. George R.R. Martin lijkt niet veel progressie te maken met het boek en daarom had de auteur voor zichzelf een deadline gesteld. 29 juli 2020 zou hij het boek afhebben en anders zouden de fans hem gevangen mogen nemen zodat hij het boek af zou schrijven...

In 2019 schreef George R.R. Martin het volgende in een blogpost: "Als ik The Winds of Winter niet in mijn handen heb wanneer ik aankom in Nieuw Zeeland voor Worldcon, dan hebben jullie hierbij mijn formele geschreven toestemming om me gevangen te nemen in een klein hutje op White Island, uitkijkend over dat meer van zwavelzuur, totdat ik klaar ben. Zolang de scherpe dampen mijn oude DOS-tekstverwerker niet verknoeien, komt het wel goed."

Op 29 juli 2020 is de eerste dag van Worldcon van start gegaan en ondertussen is er nog geen nieuws naar buiten gebracht over The Winds of Winter. Veel fans zijn de belofte van George R.R. Martin niet vergeten en zouden hem het liefst gevangen nemen zodat hij het zesde boek eindelijk af kan schrijven. Zo tweet een fan dat iemand de politie moet bellen en is er zelfs de hasthag #grrmisgoingtojailparty ontstaan.

George R.R. Martin heeft zelf nog niet gereageerd op alle commotie die is ontstaan. Ook heeft de auteur nog geen nieuwe deadline gegeven voor The Winds of Winter. Wel liet de auteur eerder al weten dat hij hoopte dat hij The Winds of Winter tijdens de quarantaine af kon maken én geeft hij een update over het boek.

Bron thumb: Shutterstock

Lees ook: George R.R. Martin werkt aan een ander 'Game of Thrones' einde

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Moederdag: boeken top-5

  • Top 10 BBQ boeken

  • De beste Young Adult sprookjes

  • De 10 populairste chicklit schrijfsters

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen