• Home
  • Nieuws
  • Luke Wilson wil terugkeren in Legally Blonde 3

Luke Wilson wil terugkeren in Legally Blonde 3

Dat Legally Blonde 3 er gaat komen is een ding dat zeker is. Langzaamaan wordt er ook meer over de film bekend. Zo weten we dat Reese Witherspoon weer te zien zal zijn als Elle Woods en dat niemand minder dan Mindy Kaling aan het script van de derde film werkt. Ondertussen hebben een aantal acteurs aangegeven dat ze het wel zien zitten om terug te keren voor deel 3. Nu is er nóg een acteur die graag wil terugkeren voor het derde deel. Luke Wilson zou het erg leuk vinden om zijn rol weer op te pakken.

Luke Wilson speelde in de eerste film de rol van Emmett. In een recent interview met Collider vertelt de acteur over een mogelijke terugkeer in Legally Blonde 3: "Ik sta er zeker voor open. Wie weet waar ze mee bezig zijn. Ik was altijd meer op de achtergrond vanwege het karakter van Reese, dat zo'n natuurkracht is. Maar ja, ik zou zeker nog een Legally Blonde film wilen doen. Ik heb nog nooit meegemaakt dat vrouwen, die kinderen waren toen de eerste film uit kwam, nu zelf kinderen hebben aan wie ze film laten zien. Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt, dus dat vind ik erg leuk."

Bron: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)

Luke Wilson vertelt daarna in het interview dat zijn karakter Emmett een goede indruk bij het publiek achter gelaten heeft. Hij vertelt er het volgende over: "Ik zal nooit vergeten toen ik na het maken van de film terug ging naar Texas en er een groep meisjes op me af kwam. De eerste keer dat dat gebeurde kwam er een groepje op me af die vroeg of ik Emmett was. Ik wist niet waar ze het over hadden, want ik was de naam van mijn karakter alweer vergeten. Ik dacht: 'Zijn die kinderen op zoek naar hun vader of broer? Wat is er aan de hand?'. Maar ja, ik zou zeker Legally Blonde 3 willen doen. Ik ben natuurlijk bekend met Mindy Kaling en iemand vertelde me dat die Dan een van de schrijvers van Brooklyn Nine-Nine is, dus ik weet zeker dat ze met iets heel grappigs zullen komen."

Het is nog niet officieel bekend gemaakt of Luke Wilson daadwerkelijk terug zal keren als Emmett in Legally Blonde 3, maar dat zou natuurlijk wel ontzettend leuk zijn!

Bron: Collider, Movieweb.

Lees ook: Legally Blonde had eigenlijk een ander einde

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • 10 romantische films op Netflix

  • Pikante films op Netflix

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen