• Home
  • Nieuws
  • De After We Collided trailer met Dylan Sprouse is er

De After We Collided trailer met Dylan Sprouse is er

Wij kunnen geen genoeg krijgen van de heerlijke film After, die gebaseerd is op het gelijknamige boek van Anna Todd. Gelukkig hoeft dat ook niet, want er zijn in totaal 4 boeken geschreven over Hardin en Tessa (boeken die eigenlijk zijn begonnen als Harry Styles fanfictie). Nadat de eerste film een succes bleek te zijn kon de verfilming van het tweede boek niet uitblijven. Ondertussen is de nieuwe After We Collided trailer gereleased, waarin we veel steamy scènes kunnen verwachten.

Aan het eind van de eerste film zagen we hoe Hardin en Tessa uit elkaar zijn gegaan. De tweede film gaat hier op verder en aan het begin van de trailer is te zien dat de twee nog steeds uit elkaar zijn. In After We Collided zien we hoe Tessa en Hardin allebei op hun eigen manier de break up verwerken. Hardin vervalt in slechte gewoontes, terwijl Tessa begint aan haar droomstage bij uitgeverij Vance. Eenmaal aan het werk bij haar stage ontmoet ze de knappe Trevor. Hij is slim, grappig, knap en verantwoordelijk. Desondanks kan ze Hardin niet uit haar hoofd krijgen en weet ze dat hij de ware voor haar is. Ondanks alles zullen Hardin en Tessa ervoor vechten om samen te zijn. Zelfs als de hele wereld hun tegenwerkt...

Bron: Frayed Pages Entertainment, Voltage pictures

In de After We Collided trailer zien we natuurlijk de twee hoofdpersonen uit de eerste film terug, maar er worden ook heel wat nieuwe karakters geïntroduceerd! Zo zal niemand minder dan de knappe Dylan Sprouse (inderdaad, de broer van Colin Sprouse die tegenwoordig schittert in Riverdale) de rol van Trevor spelen. Een andere medewerker van uitgeverij Vance is Kim, die gespeeld wordt door Candice King. Fans van de The Vampire Diaries zullen haar herkennen, want ze speelde daarin namelijk de rol van Caroline.

 

Ben je benieuwd geworden naar de After we Collided trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

We hoeven nog maar eventjes geduld te hebben. Vanaf 8 oktober draait After We Collided in de Nederlandse bioscopen! Plan maar alvast een avondje vrij!

Bron: EW.com

Lees ook: De knapste mannen in Young Adult films

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Pikante films op Netflix

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen