• Home
  • Nieuws
  • Nieuwe Disney Pixar film 'Luca' in de maak

Nieuwe Disney Pixar film 'Luca' in de maak

Disney en Pixar films blijven geweldige films om te kijken! En gelukkig hebben we nog genoeg om naar uit te kijken. Zo verschijnt in november de film Soul en wordt in 2021 de film Raya and the Last Dragon uitgebracht. Maar voor de Disney Pixar fans is er nu nog meer goed nieuws! Er is namelijk aangekondigd dat er nog een nieuwe film gaat verschijnen, genaamd Luca!

Waar gaat Luca over?

De film gaat over de jongen Luca. Hij is in het geheim een zeemonster uit een andere wereld en woont net onder het oppervlak van het water. Hij ziet eruit als een mens en ontmoet zo zijn nieuwe beste vriend met wie hij een onvergetelijke zomer beleeft in een stadje aan zee aan de Italiaanse Riviera. Maar dan bedreigt Luca's geheim deze idyllische ervaring...

De stemmencast voor deze nieuwe Disney Pixar film is nog niet aangekondigd.

De eerste foto van Luca is wel al vrijgegeven, bekijk hem snel hieronder:

Bron: Disney, Pixar

Enrico Casarosa is de regisseur van Luca. Hij vertelt het volgende over de film: "Dit is een heel persoonlijk verhaal voor me, niet alleen omdat het zich afspeelt aan de Italiaanse Riviera waar ik ben opgegroeid, maar ook omdat het hart van deze film het vieren van vriendschap is. De vriendschappen die we in onze jeugd hebben, zetten vaak een koers naar wie we willen worden en het zijn deze banden die het hart van het verhaal van Luca vormen. Naast de schoonheid en charme van de Italiaanse kust, zal deze film een onvergetelijke zomer laten zien die Luca voor altijd zal veranderen."

We moeten nog wel eventjes geduld hebben voordat we van deze nieuwe Disney Pixar film kunnen gaan genieten. Luca staat namelijk gepland voor 18 juni 2021.

Bron: Variety, EW.com, Disney.

Lees ook: Bizarre Disney feitjes

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Pikante films op Netflix

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen