• Home
  • Nieuws
  • The Devil all the Time trailer met Tom Holland en Robert Pattinson

The Devil all the Time trailer met Tom Holland en Robert Pattinson

Een film met Tom Holland én Robert Pattinson? Daar zeggen wij geen nee tegen! De acteurs gaan namelijk samen in de film The Devil all the Time spelen. Eerder werd er van deze film al de eerste beelden vrijgegeven. Nu heeft Netflix de allereerste trailer gereleased, waarin we wat meer van de film te zien krijgen. The Devil all the Time belooft in ieder geval heel spannend te worden!

Bron: Netflix

Waar gaat The Devil all the Time over?

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Donald Ray Pollock (in het Nederlands uitgekomen onder de naam Al die tijd de duivel). In de film volgen we verschillende karakters. Zo is Willard een oorlogsveteraan die zijn vrouw, die aan kanker lijdt, niet kan redden. Carl en Sandy Henderson zijn een echtpaar dat op zoek is naar geschikte modellen om te fotograferen en vermoorden.  Een smeerlap van een predikant en zijn handlanger zijn op de vlucht voor de wet. En midden tussen deze personages zwerft Arvin rond, een weeskind dat opgroeit tot een goedhartige maar gewelddadige man, die geleerd heeft hoe hij voor zichzelf moet opkomen.

In de trailer zien we Tom Holland in de rol kruipen van Arvin, terwijl Robert Pattinson de rol van de predikant op zich neemt. Naarmate de trailer vordert wordt de sfeer grimmiger en belooft het een spannende film te worden!

Ben je benieuwd geworden naar The Devil all the Time trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

Heb je na het zien van The Devil all the Time trailer ook zin om de film te gaan kijken? Dan moet je nog heel even geduld hebben. De film staat namelijk vanaf 16 september op Netflix!

Bron: Netflix

Lees ook: Het Beste van Robert Pattinson

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Pikante films op Netflix

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen