• Home
  • Nieuws
  • Stephenie Meyer wil nog 2 Twilight boeken schrijven

Stephenie Meyer wil nog 2 Twilight boeken schrijven

Sinds kort kunnen we genieten van een nieuw Twilight boek. Eindelijk is namelijk Midnight Sun uitgebracht. Dit boek volgt het verhaal van het eerste Twilight boek, maar dit keer is het geschreven vanuit het perspectief van Edward. Voor de echte Twilight fans is dit boek natuurlijk weer smullen. Maar nu is er nog meer goed nieuws! Stephenie Meyer is namelijk van plan om nog twee boeken in het Twilight universum te schrijven!

De fans van Twilight hebben lang op Midnight Sun moeten wachten. Al in 2008 was Stephenie Meyer bezig met het boek en was ze van plan om het uit te geven. Helaas werd er een deel van het boek illegaal gelekt, waarna Stephenie Meyer besloot om het boek niet uit te geven. In 2020 was er echter heel goed nieuws voor alle fans, want Stephenie Meyer besloot na 12 jaar het boek tóch uit te geven. De release van Midnight Sun zal je dan ook niet ontgaan zijn. Het boek werd zelfs zo veel verkocht dat hij in week 33 van 2020 op de eerste plek in de Bestseller 60 staat! 

Voor de fans van Twilight is er nu nog meer goed nieuws. In een interview met USA Today onthulde Stephenie Meyer tijdens een online boekevenement dat ze nog twee boeken wil schrijven in de Twilight wereld. Ze zegt er het volgende over: "Er zijn nog twee boeken die ik in de wereld van Twilight wil schrijven. Ik heb al een outline staan en een hoofdstuk geschreven van het eerste boek, dus ik weet dat het er is. Ik ben er nog niet klaar voor om die boeken daadwerkelijk te schrijven, ik wil iets heel nieuws doen."

Er komen volgens Stephenie Meyer dus nog twee boeken in het Twilight universum aan, maar voordat het zover is wil ze eerst een heel nieuw boek schrijven. Waarover die twee boeken in het Twilight universum zullen gaan is nog niet bekend. Er zijn natuurlijk nog genoeg verhalen te vertellen! Zo zouden we wel een boek willen zien vanuit het perspectief van een ander familielid van de Cullens, of misschien wel een echt vervolg op het laatste Twilight boek. Dat boek zou dan bijvoorbeeld over Renesmee kunnen gaan, de dochter van Bella en Edward.

Voor nu laat Stephenie Meyer er verder niks over los, maar we zouden het natuurlijk heel leuk vinden om nogmaals in de wereld van Twilight te duiken.

Bron: USA Today, Screenrant, The Guardian.

Lees ook: Young Adult boekverfilmingen

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De beste Young Adult sprookjes

  • 18 Young Adult boeken die waarschijnlijk verfilmd worden

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Young Adult top-5: september

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen