• Home
  • Nieuws
  • Alle aankomende films en series op Disney+

Alle aankomende films en series op Disney+

Disney+ heeft al een groot aanbod op de streamingdient staan. Van Disney films tot Marvel en Star Wars, het is allemaal te vinden op Disney+. Gelukkig heeft Disney nog genoeg op de planning staan en kunnen we van nog veel films en series genieten. Wij hebben voor jullie alle aankomende films en series op Disney+ onder elkaar gezet.

Nog geen Disney+? Kijk nu 7 dagen gratis klik HIER! Je kan je hier aanmelden voor een maandabonnement van €6,99. Je betaalt 0,01 cent om je account te verifiëren. Wil je alleen 7 dagen gratis kijken en niet vastzitten aan een abonnement? Gan dan naar je Disney+ account en naar het kopje 'account'. Hier kan je je abonnement opzeggen. Je kan dan wel nog 7 dagen gratis kijken, maar er worden daarna geen kosten in rekening gebracht.

Films

Live-action Beauty and the Beast - 21 augustus

Beauty and The Beast vertelt het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is.

Bron: Walt Disney Pictures

Fantastic Four - 28 augustus

Na blootgesteld te zijn aan een radio-actieve kosmische storm, verwerven vier astronauten ieder een eigen superkracht en worden ze de meest opvallende superhelden aller tijden: Mr. Fantastic, The Invisible Woman, The Human Torch en The Thing, oftewel The Fantastic 4. Samen moeten zij overweg zien te raken met hun nieuw verworven roem en proberen ze de wereld te redden van de uiterst gevaarlijke Dr. Doom.

Alice Through the Looking Glass - 28 augustus

Net als haar vader trotseerde Alice Kingsleigh de zeeën en oceanen om daarna weer terug te keren naar Engeland met haar bevindingen. Eenmaal terug in Londen volgt ze een vlinder door een magische spiegel die leidt naar een bijzondere wereld van Underland. Daar wordt ze herenigd met haar oude vrienden het Witte Konijn, Absolem, de Cheshire Cat en Mad Hatter. De Mad Hatter is echter steeds een schim van zichzelf: hij heeft zijn fantasie en dwaasheid verloren. De White Queen vertrouwt daarom Alice toe op een missie om terug te gaan in het verleden om de Mad Hatter in een race tegen de Tijd te redden voordat alles te laat is.

Mulan - 4 september

Mulan is vanaf 4 september te huur op Disney+. Hiervoor moet de gebruiker 30 euro betalen om de film te kunnen zien. Net als de tekenfilm uit 1998 speelt de live-action film van Mulan zich af in China, tijdens de Han-dynastie. Fa Mulan ontdekt dat haar oude vader, Fa Zhou, het bevel heeft gekregen om China te verdedigen tegen de Hunnen. Moedig vermomt Mulan zich als man en neemt de plaats van haar vader in het Keizerlijke leger

Bron: Walt Disney Pictures

The Wolverine - 4 september

Wolverine gaat in deze film naar het Japan van nu. In een voor hem onbekende wereld wordt hij geconfronteerd met onverwachte tegenstanders. Wat volgt is een gevecht op leven en dood dat hem voor altijd zal veranderen. Voor het eerst in zijn leven is hij kwetsbaar en wordt hij lichamelijk en geestelijk zwaar op de proef gesteld. Niet alleen door het dodelijke staal van de Samoerai, maar ook door zijn innerlijke gevecht tegen onsterfelijkheid.

 

Originele Disney+ films en tv-series

Phineas and Ferb the Movie: Candace Against the Universe - 28 augustus

In deze nieuwe Phineas en Ferb film wordt Candace ontvoert door aliens en verscheept naar een planeet zonder kleine broers. Phineas en Ferb doorkruisen het heelal om Candace te redden.

Secret Society of Second-Born Royals - 24 september

In deze film maken we kennis met een rebelse prinses die erachter komt dat ze superkrachten heeft en een nakomeling is van een lange lijn royals. Ze zijn allemaal tweede geboren kinderen en verantwoordelijk voor het behouden van de vrede in het koninkrijk.

Bron: Disney Channel,

The Magic of Disney's Animal Kingdom - 25 september

In deze reality serie volgen we een team van meer dan duizend experts op het gebied van dierverzorging, dierenartsen en biologen in het themapark Disney's Animal Kingdom en het Epcot's SeaBase aquarium.

The Lego Star Wars Holiday Special - 17 november

Deze animatie special haalt inspiratie uit de Holiday Special uit 1978. In deze nieuwe special zullen ook de nieuwe karakters zoals Rey, Finn, Poe Dameron, Rose Tico, Chewbacca en de droids te zien zijn.

Marvel's 616 - najaar 2020

Deze documentaireserie zal zich richten op de verhalen van Marvel, de karakters, de makers en de echte wereld. Elke documentaire zal duiken in de historische en culturele context van de verhalen van het Marvel universum.

The Right Stuff - najaar 2020

Deze serie van National Geographic is gebaseerd op het non-fictie boek van Tom Wolfe over de eerste dagen van het NASA ruimte programma. De achtdelige serie zal gaan over de eerste austronauten die proberen om de eerste man in de ruimte te worden en volgen we de ingenieurs van NASA die een race tegen de klok houden om dit te bewerkstelligen.

Clouds - najaar 2020

Deze film vertelt het waargebeurde verhaal van Zach Sobiech, een muzikaal begaafde 17-jarige die leeft met een zeldzame botkanker.

Black Beauty - najaar 2020

Black Beauty is de verfilming van het gelijknamige boek van Anna Sewell. Het verhaal gaat over de band tussen een tienermeisje die rouwt om de dood van haar ouders en een wild Mustang paard. 

Star Wars: Bad Batch - 2021

Star Wars: The Bad Batch is een spin-off van Star Wars: The Clone Wars. In het laatste seizoen van The Clone Wars werden namelijk de Bad Batch geïntroduceerd. Dit is een experimentele en elitegroep clone troopers. In de aankomende serie zien we hoe ze hun weg vinden in een snelveranderend universum. De serie speelt zich af na de nasleep van de 'Clone War'. Elk lid van de Bad Batch, een unieke groep clones die genetisch gezien anders zijn dan hun broers in het Clone leger, heeft een kwaliteit die hun ontzettend goede soldaten maken. In het nieuwe naoorlogse tijdperk nemen ze opdrachten aan terwijl ze een nieuw doel proberen te vinden.

Bron: Lucasfilm Animation

Just Beyond - najaar 2021

Just Beyond wordt een horror/komedie serie gebaseerd op de boeken van R.L. Stine.

 

Films en series zonder releasedatum

The Falcon and The Winter Soldier

Sam Wilson keert terug als de nieuwe Captain America, nadat de oude Steve Rogers hem het schild heeft overhandigd in Avenger: Endgame. Bucky voegt zich bij hem en samen vechten ze als duo tegen het kwaad. Anthony Mackie zal weer de rol van Sam Wilson spelen en Sebastian Stan kruipt weer in de huid van Bucky. Daniel Bruhl zal de rol vertolken van de slechterik Zemo die we eerder zagen in Captain America: Civil War.

WandaVision

Elizabeth Olsen keer terug als Wanda Maximoff en Paul Bettany kruipt weer in de huid van Vision. Deze serie speelt zich af na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. Aangezien Vision in de serie te zien is, zullen we waarschijnlijk zien hoe hij na Avengers: Infinity War weer tot leven is gewekt. De serie zal ook laten zien hoe Scarlet Witch haar opwachting gaat maken in de aankomende film Doctor Strange: In the Multiverse of Madness.

Loki

Tom Hiddleston kruipt weer in de huid van Loki. Volgens de acteur zullen we de Loki te zien krijgen uit de eerste Avengers film. Loki werd gedood door Thanos aan het begin van Avengers: Infinity War, maar in Avengers: Endgame zagen we hoe Loki in 2012 de tesseract wist te bemachtigen. Deze serie laat zien wat er daarna met Loki is gebeurd. Hiddleston zegt dat we de meer kwaadaardige Loki zullen zien in de serie en niet de hervormde Loki die we kennen uit Thor: Ragnarok.

Bron: Marvel Studios

Marvel's What If…? 

Dit wordt de eerste animatieserie van Marvel studios en de serie is gebaseerd op de gelijknamige stripboeken. Elke aflevering laat een belangrijk moment uit het Marvel Cinematic Universe zien om die vervolgens helemaal te verdraaien. De serie neemt het publiek mee in alternatieve realiteiten.

Hawkeye 

Deze serie speelt zich af na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. Jeremy Renner zal weer de rol van Hawkeye gaan vertolken. In de serie zal ook het karakter Kate Bishop geïntroduceerd worden. In de stripboeken wordt zij de volgende Hawkeye.

Ms. Marvel 

In de stripboeken is Kamala Khan de superheld Ms. Marvel. Ze is de protege van Carol Danvers (oftewel Captain Marvel) en ze is het eerste Moslim karakter in Marvel dat haar eigen stripboek heeft gekregen.

Untitled Cassian Andor Star Wars Series

Diego Luna zal weer de rol van Cassian Andor gaan vertolken in deze nog titelloze serie over Cassian Andor. De serie speelt zich af voor de gebeurtenissen van Rogue One: A Star Wars Story. De serie zal gaan over spionage en spannende missies om de mensen weer hoop te geven. 

Monsters at Work

Deze serie speelt zich 6 maanden af na de gebeurtenissen van Monsters Inc. Dit keer zijn niet Sulley (John Goodman) en Mike (Billy Crystal) de hoofdpersonages, maar volgen we Tylor Tuskmon (Ben Feldman). Hij werkt op de facilitaire afdeling als monteur. Hij is erg getalenteerd, maar toch droomt hij ervan om overgeplaatst te worden naar de lachvloer. Hij wil ontzettend graag als grappenmaker samenwerken met zijn idolen Mike en Sulley. 

Bron: Disney Pixar

Earthkeepers

In deze documentaire serie zien we hoe de manier waarop mensen naar het dierenrijk kijken verandert. 

 Ink & Paint

In deze documentaire serie zien we hoe een aantal vrouwen waar nog niet veel over gesproken is heeft geholpen om een aantal van de meest geliefde geanimeerde Disney films te maken.

 

Overige Disney+ films en series waar nog niet veel over bekend is:

She-Hulk serie

Deze serie gaat over de nicht van Bruce Banner die supermenselijke krachten krijgt nadat ze een bloedtransfusie heeft ondergaan van Banner. Mark Ruffalo, die in de Marvel films de rol van de Hulk vertolkt is naar verluidt in gesprek om Bruce Banner te gaan spelen in de She-Hulk serie.

Moon Knight serie

Deze serie gaat over de voormalige huurling en CIA agent Marc Spector, die meerdere persoonlijkheden en de krachten van een Egyptische god heeft.

Star Wars serie

Er komt een Star Wars serie met vrouwelijke hoofdpersonages

National Treasure serie

Disney heeft aangekondigd dat er gewerkt wordt aan een National Treasure serie gebaseerd op de films met Nicholas Cage.

Bron: Walt Disney Pictures

Beauty and the Beast serie

Er komt een tv-serie over Gaston en LeFou die een prequel zal zijn op de live-action Beauty and the Beast film uit 2017. De originele acteurs van de live-action film zullen ook weer meespelen in de serie.

Live-action Robin Hood film

In Robin Hood maken we kennis met de vos Robin Hood en zijn vriend Kleine Jan. Samen staan ze op tegen de hoge belastingheffing van prins Jan. Ze stelen van de rijken om zo het geld aan de armen te kunnen geven. De bekende personages zijn in de Disney film allemaal als dieren getekend en ook in de live-action film zal dit zo zijn.

Lizzie McGuire reboot serie

Hilary Duff zal weer in de huid kruipen van Lizzie McGuire voor deze reboot serie.

Bron: Disney Channel

Home Alone reboot film

A Mighty Ducks reboot serie

De serie zal zich afspelen in Minnesota waar de Mighty Ducks zich hebben ontwikkeld van underdog tot een competitief en ontzettend sterk jeugd hockeyteam. Nadat de 12-jaar oude Evan uit het team van de Ducks wordt gezet, besluiten hij en zijn moeder Alex om een eigen team van buitenbeentjes samen te stellen om de cultuur van de competetieve jeugdsporten uit te dagen. 

Big Shots

John Stamos (Full House) zal een van de hoofdrollen vertolken in deze tv-serie over een meisjes basketbal team op de middelbare school.

The Proud Family: Louder and Prouder,

Deze serie is gebaseerd op de Disney Channel tv-serie.

Earth to Ned

Dit wordt een komische praat show met poppen gemaakt door de Jim Henson Company.

Turner and Hooch tv-serie

Deze serie is gebaseerd op de film met Tom Hanks uit 1989.

Documentaire over Mickey Mouse

Bron: CNet.

Lees ook: Bizarre Disney feitjes

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • Pikante films op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen