• Home
  • Nieuws
  • Jim Parsons onthult de echte reden waarom hij wilde stoppen met The Big Bang Theory

Jim Parsons onthult de echte reden waarom hij wilde stoppen met The Big Bang Theory

In 2019 kwam The Big Bang Theory na 12 seizoenen tot een eind. De fans moesten helaas afscheid nemen van Sheldon, Howard, Leonard, Raj, Penny, Amy en Bernadette. De nerds in deze serie hebben iedereens hart veroverd! De serie kwam tot een eind nadat Jim Parsons, die de rol van Sheldon Cooper vertolkte, liet weten dat hij niet terug wilde keren voor een 13de seizoen. De acteur onthulde nu in een recente podcast de echte reden waarom hij wilde stoppen met The Big Bang Theory.

Bron: Warner Bros. Television

Sheldon Cooper is misschien wel het meest geliefde personage uit The Big Bang Theory en het is dan ook begrijpelijk dat de makers niet verder wilden zonder dit leuke karakter. Jim Parsons was te gast in de podcast 'David Tennant Does A Podcast With....' waarin hij vertelde over zijn tijd in The Big Bang Theory, maar ook over waarom hij besloten heeft ermee te stoppen. Jim Parsons vertelt dat hij het erg druk had doordat hij bezig was met de opnames van The Big Bang Theory, hij ondertussen ook in een toneelstuk speelde en hij te zien was in een commercial, terwijl de gezondheid van zijn hond erg achteruit ging. Hij vertelde dat hij heel vermoeid was, maar dat hij ook van streek was omdat zijn hond bijna aan het eind van zijn leven was. "Ik was zo teneergeslagen. Toen ik het podium opliep om het applaus in ontvangst te nemen van Boys in the Band gleed ik uit en brak ik mijn voet. Dat was een ontzettend eng moment want de dagen erna had ik het gevoel dat ik aan de rand van een afgrond stond. Het kwam erop neer dat het een heel intense zomer was.De hond stierf, hij was 14, en Todd en ik waren op dat moment al 15 jaar samen, dus het was gewoon het einde van een tijdperk. Ik had toen een helder moment dat ik niet overal maar voorbij moet razen, maar dat ik de tijd moet nemen om rond te kijken", aldus Jim Parsons.

Daarnaast realiseerde Jim Parsons zich nog iets anders. Ten tijde van het 12de seizoen van The Big Bang Theory was hij slechts 6 jaar jonger dan zijn vader toen die op 52-jarige leeftijd stief. Dit zette Jim Parsons aan het denken: "Als je me zou vertellen dat ik, net als mijn vader, nog maar 6 jaar te leven had, dan zijn er nog andere dingen die ik wil proberen en doen. Ik weet nog niet wat dat is, maar ik weet dat ik het moet proberen."

Gelukkig kunnen we toch nog van Jim Parsons genieten als Sheldon Cooper. Hij spreekt namelijk de voice-over in voor de serie Young Sheldon.

Bron: Screenrant, Radio Times.

Lees ook: 15 x de beste sitcoms

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • TV-series: must-see volgens de redactie!

  • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen