• Home
  • Nieuws
  • Mulan binnenkort toch gratis te zien op Disney+

Mulan binnenkort toch gratis te zien op Disney+

Het is je vast niet ontgaan dat er de laatste tijd wat ophef is ontstaan rondom de live-action film Mulan. Deze film is namelijk vanaf 4 september op Disney+ te zien, alleen moeten de abonnees wel eerst €21.99 betalen om de film daadwerkelijk te kunnen bekijken. Deze prijs komt boven op het abonnementsgeld dat je al betaald voor de streamingdienst. Veel abonnees waren hier niet blij mee, maar nu lijkt er goed nieuws te zijn! Mulan komt namelijk tóch gratis op Disney+ te staan.

Voor de fans die écht niet kunnen wachten komt de live-action film van Mulan al op 4 september tegen betaling op Disney+ te staan. In Amerika heet dit Premier Acces en in Nederland heet dit VIP-toegang. De website ScreenRant nam een kijkje op de pre-order pagina van Mulan en hier was iets bijzonders te zien! Er stond niet alleen dat de film vanaf 4 september tegen betaling beschikbaar is, maar ook dat de film vanaf 4 december 2020 gratis voor alle Disney+ abonnees op de streamingdienst komt te staan! Dat betekent dus dat de fans die niet extra willen betalen voor de film al op 4 december van de film kunnen genieten zonder extra geld te hoeven betalen.

Bron: Walt Disney Pictures

Waar gaat Mulan over?

In Mulan volgen we Hua Mulan. Wanneer de keizer van China van elke familie een man vraagt die mee moet vechten in de oorlog, besluit Mulan om de plaats van haar vader in te nemen. Haar vader is namelijk oud en zwak en niet in staat om te vechten. Ze doet zich voor als een man onder de nama Hua Jun. De reis die ze aflegt transformeert haar in een echte krijger en maakt van haar een held voor China.

Bron: Screenrant, The DisInsider.

Lees ook: Veel grote Disney films komen waarschijnlijk tegen betaling op Disney+

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • 19 dingen die je nog niet wist over Belle en het Beest

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • 8 plot holes in Disney films

  • 10 dingen die je misschien gemist hebt in Frozen 2

Zoek in artikelen