• Home
  • Nieuws
  • Spontaneous trailer met ontploffende tieners en Katherine Langford

Spontaneous trailer met ontploffende tieners en Katherine Langford

Katherine Langford timmert hard aan de weg. Ze is natuurlijk doorgebroken met haar rol als Hannah Baker in de populaire serie 13 Reasons Why en daarna speelde ze ook nog eens de hoofdrol in de fantasyserie Cursed! Binnenkort zal Katherine Langford weer te zien zijn in een nieuwe film. Ze speelt namelijk de hoofdrol in de boekverfilming van Spontaneous! De eerste Spontaneous trailer is nu vrijgegeven en die is op zijn zachtst gezegd erg bizar...

Spontaneous trailerBron: Awesomeness Films

Waar gaat Spontaneous over?

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Aaron Starmer. Het verhaal draait om Mara (gespeeld door Katherine Langford). Haar laatste middelbare schooljaar lijkt heel saai te worden... totdat een van de leerlingen van haar school plotseling explodeert! Mara en Dylan (Charlie Plummer) proberen te overleven in een wereld waar elke tiener zomaar ineens kan ontploffen. Ondertussen bloeit er langzaamaan een romance tussen de twee op. Aangezien elke dag zomaar ineens hun laatste kan zijn, proberen Mara en Dylan te ontdekken wat echt belangrijk is in het leven.

De synopsis klinkt vij bizar en de Spontaneous trailer is dat zeker ook. We zien hoe kinderen uit het niets exploderen, waarna ze de andere leerlingen onder het bloed achterlaten. Dit zorgt in de trailer voor een aantal onverwacht lachwekkende momenten!

Ben je benieuwd geworden naar de Spontaneous trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

Op 2 oktober wordt de film in Amerika uitgebracht. Of en wanneer de film in Nederland te zien is, is nog niet bekend gemaakt.

Bron: IMDB, Movieweb.

Lees ook: Young Adult boekverfilmingen

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Pikante films op Netflix

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen