Verfilming After 3 en 4 in de maak

Heb jij ook zo genoten van de film After en kijk jij ook al uit naar After We Collided? Dan is er goed nieuws! Op de officiële Instagram pagina van de After film hebben de twee hoofdrolspelers bekend gemaakt dat er ook gewerkt wordt aan de verfilming van After 3 én 4! We hoeven dus gelukkig nog lang geen afscheid te nemen van Tessa en Hardin.

Josephine Langford speelt in de eerste twee After films de rol van Tessa en Hero Fiennes Tiffin vertolkt de rol van Hardin. Op het officiële Instagram account van de After film is nu een filmpje geplaatst waarin Josephine Langford en Hero Fiennes Tiffin aankondigen dat After 3 en 4 officieel in productie zijn gegaan! De boekenserie van Anna Todd, waar de films op gebaseerd zijn, bestaat in totaal uit 5 boeken, waarvan het meest recente boek een prequel is. Het is dus niet gek dat er nog 2 films verschijnen in de populaire franchise! Bekijk de aankondiging van de acteurs hieronder:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🚨🚨🚨 #afterwecollidedmovie #afterwefell #aftereverhappy

Een bericht gedeeld door After Movie (@aftermovie) op

Waar gaat After 3 en 4 over?

We weten natuurlijk nog niet wat er allemaal precies in de tweede film gaat gebeuren en of de film exact de boeken volgt, maar we kunnen alvast wel ongeveer voorspellen waar deel 3 en 4 over zal gaan! De boeken zijn namelijk al uitgebracht en de synopsis van het derde boek, genaamd Hij hoort bij jou,  luidt als volgt (pas op voor spoilers als je deel 1 en 2 nog niet hebt gelezen/gezien): Net wanneer Tessa de belangrijkste beslissing van haar leven neemt, verandert alles. Onthullingen over Hardin zetten al haar zekerheden op losse schroeven en brengen hun zwaar bevochten toekomstplannen ineens weer buiten bereik. Niets en niemand is zoals Tessa dacht. Niet haar vrienden. Niet haar familie. En Hardin, de enige persoon op wie ze dacht te kunnen bouwen, toont geen enkel begrip voor Tessa als hij erachter komt dat ook zij geheimen verborgen heeft gehouden. Voor Tessa is deze vicieuze cirkel van jaloezie, onvoorspelbare woede en vergeving uitputtend. Ze heeft nog nooit zulke intense gevoelens voor iemand gehad – maar is het al die drama’s wel waard? En als Tessa nu haar hart volgt… is het dan definitief voorbij?

Bron: Voltage Pictures

Deel 4 heet Voor altijd en ook in dit laatste deel staat Tessa en Hardin nog heel wat te wachten: Tessa weet dat Hardin haar nodig heeft. Maar heeft zij nog de kracht om te vechten voor hun liefde?
Al is het tussen Hardin en Tessa nooit alleen maar rozengeur en maneschijn geweest, elke nieuwe uitdaging heeft hun band wel sterker gemaakt. Wanneer de schokkende waarheid over hun families aan het licht komt, komen de geliefden erachter dat ze niet zo verschillend van elkaar zijn als ze dachten. Tessa is niet langer het lieve, eenvoudige meisje dat ze was toen ze Hardin leerde kennen, net zo min als Hardin nog de wrede, humeurige jongen is voor wie Tessa ondanks alles viel.
Tessa begrijpt de heftige gevoelens die Hardin verbergt achter zijn stoere façade, en ze weet dat hij haar nodig heeft. Maar hoe meer oude pijn er aan het licht komt, hoe duisterder hij wordt, en hoe harder hij Tessa en alle anderen in zijn leven  wegduwt. Tessa twijfelt soms of ze hem wel kan redden zonder zichzelf op te offeren.

Wanneer After 3 en 4 zullen worden uitgebracht is nog niet bekend.

Bron: Instagram

Lees ook: Pikante films op Netflix

Nieuwste artikelen

  • Deze series zijn wereldwijd het populairst op Netflix

  • 8 aanraders voor Young Adult tv series die je nu kan streamen

  • De 10 grappigste Disney personages!

  • Waar is de Once Upon a Time cast nu?

  • Doni en de kracht van de blauwe veer - Dwight van van de Vijver

Gerelateerde artikelen

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Pikante films op Netflix

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

Zoek in artikelen