• Home
 • Nieuws
 • A Court of Silver Flames cover onthuld door Sarah J. Maas

A Court of Silver Flames cover onthuld door Sarah J. Maas

Het zal je vast niet zijn ontgaan, maar Sarah J. Maas brengt binnenkort een nieuw deel uit in de Hof van doorns en rozen-serie! Dit deel zal niet meer of Feyre en Rhysand gaan, maar we volgen het verhaal van Cassian en Nesta. Veel fans kunnen niet wachten om dit nieuwe deel te gaan lezen! Eindelijk heeft Sarah J. Maas nu de A Court of Silver Flames cover vrijgegeven én weten we wanneer het boek wordt uitgegeven.

De cover van A Court of Silver Flames past in de stijl van de nieuwe covers van de Hof van doorns en rozen-serie die eerder al werden onthuld door Sarah J. Maas. De nieuwe cover is grijs, met een oranje masker op de voorkant. Sarah J. Maas laat in haar Instagram post weten dat ze ontzettend blij is met de nieuwe cover en dat ze niet kan wachten totdat haar fans het verhaal van Nesta en Cassian kunnen gaan lezen. Bekijk hieronder de cover!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In case you missed the reveal earlier, here's the ACOSF cover! I hope it's a bit of light for you guys today, given the appalling lack of justice for Breonna Taylor and a president doing his best to undermine and destroy our democracy. And while I'm truly so thrilled for you guys to read Nesta and Cassian's book in February, and I love this artwork SO much (thank you, @happypetsink!!), I also want to encourage each one of you to get out there and VOTE this November. Vote for people who will protect and nurture our democracy. Vote for people who recognize and will fight the racial injustice in this country. Vote for people who will battle climate change and pull our planet back from the brink. Vote, vote, VOTE because no election has ever been more important, and the future of this country and this world depends on YOU. 💖

Een bericht gedeeld door Sarah J. Maas (@therealsjmaas) op

Waar gaat A Court of Silver Flames over?

Op goodreads is er ook al een officiële samenvatting van het boek vrijgegeven: Nesta Archteron is altijd trots geweest, ze kan snel kwaad worden en ze vindt het lastig om iemand te vergeven. En sinds ze in de Ketel werd gedwongen en tegen haar wil High Fae is geworden, heeft ze moeite om een plaats voor zichzelf te vinden in de vreemde, dodelijke wereld waarin ze leeft. Erger nog, ze kan de verschrikkingen van de oorlog met Hybern en alles wat ze daarin heeft verloren, niet loslaten.

De enige persoon die haar humeur en boze buien meer dan enig ander aanwakkert is Cassian, de door de strijd gehavende krijger wiens positie in Rhysand en Feyre's Night Court hem constant in Nesta's kringen houdt. Maar haar humeur is niet het enige dat Cassian oproept. Het vuur tussen hen valt niet te ontkennen en wordt alleen maar heter als ze dichter bij elkaar worden gedwongen.

Ondertussen hebben de verraderlijke menselijke koninginnen die tijdens de laatste oorlog naar het vasteland zijn teruggekeerd, een gevaarlijke nieuwe alliantie gesmeed die een bedreiging vormt voor de broze vrede die zich over de rijken heeft gevestigd. En de sleutel om ze te stoppen zou heel goed kunnen afhangen van Cassian en Nesta terwijl ze hun verleden onder ogen moeten zien.

Tegen de overweldigende achtergrond van een wereld verschroeid door oorlog en geplaagd door onzekerheid, vechten Nesta en Cassian tegen monsters van binnenuit en van buitenaf terwijl ze op zoek zijn naar acceptatie - en genezing - in elkaars armen.

Releasedatum

A Court of Silver Flames zou eigenlijk op 26 januari 2021 worden uitgegeven, maar de releasedatum is verplaatst naar 16 februari 2021. Vanwege het Coronavirus heeft de druk van het boek wat vertraging opgelopen.

 

Bron: Goodreads

Lees ook: De leukste Sarah J. Maas merchandise

Nieuwste artikelen

 • Film & Serie Top 6: december 2022

 • Indiana Jones 5 trailer onthuld!

 • Guardians of the Galaxy Vol. 3 trailer is uit!

 • Young adult top 6: december 2022

 • Recensie: Disenchanted

Gerelateerde artikelen

 • De beste Young Adult sprookjes

 • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

 • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

 • De allerbeste Harry Potter behind the scenes momenten

 • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Zoek in artikelen