Disney stelt bijna alle films uit

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat er vanwege het Coronavirus al veel films en series stil zijn komen te liggen. Eerder dit jaar werd er al bekend gemaakt dat veel films werden uitgesteld. Langzaamaan leek de filmindustrie weer op gang te komen. Zo werden Tenet en The New Mutants uitgebracht in de bioscoop en kwam de live-action film Mulan (tegen betaling) direct op Disney+ te staan. Disney zou aan het eind van 2020 nog veel films uitbrengen, maar helaas zal dit niet doorgaan. Disney heeft namelijk heel veel films uitgesteld! Wij hebben in dit artikel voor jullie een overzicht gemaakt.

Een van de grootste releases die dit jaar wordt uitgesteld is Black Widow. Black Widow zou eigenlijk al op 1 mei 2020 worden uitgebracht, maar de film werd uitgesteld naar 6 november 2020. Helaas moeten we nu nóg langer gaan wachten voordat we Black Widow in de bioscoop kunnen gaan zien, want de film is weer uitgesteld. De releasedatum staat voor nu op 7 mei 2021. Dit is een jaar later dan de originele releasedatum van de film. Black Widow is helaas niet de enige film die Disney heeft uitgesteld. De film West Side Story van Steven Spielberg zou eigenlijk op 18 december 2020 in de bioscopen draaien, maar Disney heeft besloten om deze film met een jaar uit te stellen. Hierdoor zal de film pas op 10 december 2021 te zien zijn. Ook de film Death on the Nile wordt opgeschoven. De film zou eigenlijk op 23 oktober 2020 te zien zijn, maar de releasedatum wordt verschoven naar 18 december 2020, de datum waarop eigenlijk West Side Story te zien zou zijn.

Bron: Twentieth Century Fox, Marvel Studios

Dit is helaas nog niet alles want Disney heeft besloten nog meer films uit te stellen. De film Eternals wordt verplaatst van 12 februari 2021 naar 5 november 2021, Shang Chi and the Legend of the Ten Rings is verschoven van 7 mei 2021 naar 9 juli 2021 en The King's Man zou eigenlijk op 12 februari 2021 in de bioscopen draaien maar de film is verplaatst naar 26 februari 2021. Dit is gelukkig geen al te grote verandering. 

Gelukkig is er ook nog een beetje goed nieuws, want Disney brengt de films Soul en Free Guy wel nog dit jaar volgens de planning uit. Soul zal op 25 november 2020 verschijnen en Free Guy op 9 december 2020. 

Bron: EW.com, IGN, IMDB.

Lees ook: Frozen's Olaf krijgt zijn eigen film op Disney+

Nieuwste artikelen

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

  • Zusje van mij - Mikaela Bley

  • Toen de maskers kwamen - Jennifer Dugan

Gerelateerde artikelen

  • 15 Disney feitjes die je nog niet wist

  • Als Disney prinsessen in therapie zouden gaan

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Top 10 ergste Disney slechteriken

Zoek in artikelen