• Home
  • Nieuws
  • Netflix organiseert Father of the Bride reünie

Netflix organiseert Father of the Bride reünie

Ken je de leuke film Father of the Bride nog? Deze heerlijke komedie komt alweer uit 1991. Na de eerste succesvolle film kon een vervolg niet uitblijven en in 1995 verscheen daarom ook Father of the Bride 2. Nu, 25 jaar later, heeft Netflix een Father of the Bride reünie georganiseerd. Deze reünie wordt ook wel 'part 3-ish' genoemd, omdat de acteurs tijdens de reünie in hun rol zitten en dit eigenlijk een soort minifilm geworden is. Alle originele hoofdrolspelers zijn (digitaal) bijeengekomen voor de Father of the Bride reünie en het resultaat is geweldig!

Father of the Bride reünie

Waar gaat Father of the Bride over?

In de eerste film maken we kennis met George Banks. Zijn enige dochter gaat trouwen en George vindt het moeilijk om haar los te laten. De weg naar het huwelijk toe verloopt zeker niet vlekkeloos en de voorbereiding zorgt voor veel humoristische momenten. Zo is er een chaotiche eerste ontmoeting met de familie van de bruid en is er een sneeuwstom op de huwelijksdag.

Netflix kondigde de reünie aan via een Tweet op hun officiële Twitter account waarop een poster te zien is van een soort van deel 3 van de Father of the Bride. Al snel bleek het te gaan om een Zoom reünie. Ook deelde Netflix op hun Twitter account een kort filmpje waarop de computer van George Banks (Steve Martin) te zien is. We zien dat hij een uitnodiging krijgt voor een video call met de familie op 25 september. Ook zien we allemaal mails voorbijkomen van zijn kinderen Annie (Kimberly Williams) en Matty Banks (Kieran Culkin), zijn schoonzoon Brian MacKenzie (George Newbern) en de bruiloft coördinator Franck Eggelhoffer (Martin Short). Ook Diane Keaton is te zien in de Father of the Bride reünie.

De Father of the Bride reünie is te zien op het YouTube kanaal van Netflix en de familie Banks wordt geconfronteerd met dezelfde uitdagingen tijdens deze pandemie als de rest van de wereld. Door middel van Zoom proberen ze toch met elkaar verbonden te blijven. George houdt zich tijdens de reünie op in de gastenkamer, omdat hij met zijn obsessieve voorzichtigheid zijn vrouw Nina (gespeeld door Diane Keaton) helemaal gek maakt.

Naast oude bekende zijn er ook nieuwe gezichten te zien. Zo speelt Alexandra Shipp de rol van Rachel, de verloofde van Matty. Robert De Niro speelt haar vader. Ook zien we Florence Pugh en Ben Platt in de reünie. Zij spelen de rol van de kinderen van Annie en Nina die aan het eind van de tweede film zijn geboren.

Matt heeft al zijn familieleden en die van Rachel voor deze reünie uitgenodigd, omdat hij in het geheim een bruiloft aan het plannen was met Rachel! Tijdens deze Father of the Bride reünie zien we dus de bruiloft van Matt en Rachel.

De Father of the Bride reünie zit ontzettend leuk in elkaar en voelt aan als een minifilm!

Ben je benieuwd geworden naar de gehele Father of the Bride reünie? Bekijk hem dan hieronder!

Of er ooit echt nog een nieuwe Father of the Bride film gaat komen is niet bekend, maar we zouden dat zeker ontzettend leuk vinden!

Bron: Netflix, EW.com, People.

Lees ook: Het beste van The Princess Bride reünie

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

Zoek in artikelen