The Addams Family 2 teaser trailer

Op 4 december 2019 ging de leuke, griezelige animatiefilm The Addams Family in première. Deze griezelige familie is misschien wel een van de bekendste families uit de filmwereld. Al in 1964 werd de eerste serie over de familie Addams uitgezonden. De filmstudio MGM vond de eerste The Addams Family film zo'n succes, dat ze nu officieel hebben aangekondigd dat The Addams Family 2 in de maak is. Dit hebben ze door middel van een leuke teaser trailer bekend gemaakt.

The Addams Family 2 teaser trailerBron: MGM

 

Waar gaat The Addams Family 2 over?

Over het plot van The Addams Family 2 is nog niet veel bekend gemaakt. Wel heeft de studio al een hele korte synopsis vrijgegeven: "De familie Addams raakt verstrikt in gekke avonturen en komen terecht in hilarische confrontaties met allerlei nietsvermoedende personages. De familie Addams blijft altijd trouw aan zichzelf en brengt hun iconische griezeligheid en gekheid overal mee naartoe."  De originele stemmencast van de eerste film zal weer terugkeren voor het vervolg. Zo zal Charlize Theron (The Old Guard) weer te horen zijn als Morticia, Oscar Isaac (Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker) als Gomez, Chloë Grace Moretz (Kick-Ass) als Wednesday, Bette Midler (Hocus Pocus) als grandma en Snoop Dogg als It. 

Bill Hader (IT Chapter Two) is aan de cast toegevoegd. Hij zal de rol van het nieuwe karakter Cyrus gaan vertolken. Javon 'Wanna' Walton (Euphoria) is ook aan de cast toegevoegd en zal de rol van Pugsley gaan spelen. 

De regisseur van de film, Greg Tiernan, heeft het volgende te zeggen over The Addams Family 2: "Het succes van de animatiefilm van vorig jaar was het bewijs van de blijvende erfenis van The Addams Family en haar vermogen om de populaire cultuur te overstijgen. Deze tweede film zal net zo leuk zijn als het origineel. We zijn heel blij dat we Bill Hader en Javon Walton mogen aankondigen en dat we onze ongelooflijke originele cast weer mogen verwelkomen voor dit spannende volgende hoofdstuk van de familie Addams."

 

Ben je benieuwd geworden naar The Addams Family 2 teaser trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

We moeten nog wel eventjes geduld hebben, want zoals in The Addams Family 2 teaser trailer te zien is, gaat de film pas rond Halloween 2021 in première. Volgens de website IMDB is de officiële releasedatum voor de film 8 oktober 2021.

 

Bron: EW.com, MGM.

Lees ook: 13x animatiefilms met vervolgen om te bingewatchen

Nieuwste artikelen

  • Zo werden de seksscènes in Bridgerton gemaakt

  • 10 redenen waarom Chris Hemsworth een lekker ding is

  • Lees o.a. de nieuwste Suzanne Vermeer, Cassandra Clare of Sophie Kinsella gratis bij Everybook

  • De hoogst verdienende films in Coronatijd

  • Win 3 maanden gratis Storytel

Gerelateerde artikelen

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • Pikante films op Netflix

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

Zoek in artikelen