• Home
 • Nieuws
 • Alle aankomende Netflix kerstfilms en series

Alle aankomende Netflix kerstfilms en series

De leukste tijd van het jaar breekt alweer bijna aan. Het is binnenkort namelijk alweer Kerstmis! En dat betekent dus ook weer nieuwe kerstfilms en series! Wij vinden het heerlijk om elk jaar de leukste kerstfilms te kijken en ieder jaar komen er weer veel nieuwe films en series uit. Zo brengt Netflix ieder jaar weer films en series uit waar we van kunnen genieten. Ook dit jaar voegt Netflix weer heel wat aan het aanbod toe. Lees snel verder om te ontdekken welke kerstfilms en series Netflix allemaal toe gaat voegen!

Netflix Films

Holidate - 28 oktober 2020

Sloane en Jackson hebben elkaar nog niet ontmoet, maar ze hebben wel één ding met elkaar gemeen: ze hebben een hekel aan de feestdagen. Doordat ze allebei single zijn moeten ze óf aan de kindertafel zitten, óf ze worden op ongemakkelijke dates gestuurd. Wanneer ze elkaar voor het eerst ontmoeten spreken ze af om elkaars 'holidate' te zijn. Doordat ze allebei een hekel hebben aan feestdagen en zich niet tot elkaar aangetrokken voelen vormen ze een perfect team. Maar nadat de feestdagen bijna voorbij zijn ontdekken Sloane en Jackson dat datgene waar ze een hekel aan hebben, misschien toch iets is waarvan ze zijn gaan houden...

Bron: Netflix

Jingle Jangle: A Christmas Journey - 13 november 2020

Jeronicus Jangle is een speelgoedmaker die de meest bijzondere dingen uitvindt. Op een dag wordt Jeronicus' zijn meest waardevolle uitvinding gestolen. Wanneer blijkt dat zijn vertrouwde leerling hierachter zit, is het aan de slimme en innovatieve kleindochter van Jeronicus de taak om hem te helpen. Samen doen ze er alles aan om de magie terug te brengen.

Bron: Netflix

The Princess Switch: Switched Again - 19 november 2020 

Hertogin Margaret komt onverwacht op de troon van Montenaro terecht terwijl ze door een moeilijke periode gaat met haar vriend Kevin. Haar dubbelganger, Prinses Stacy van Belgravia, doet er alles aan om de twee geliefden weer bij elkaar te brengen. Maar door de plotselinge verschijning van een knap lid van de Koninklijke familie die het hart van Margaret koste wat kost wil stelen wordt dat nog moeilijker. Het onverwachte bezoek van Margarets feestende nichtje (een derde look-alike die haar eigen ambities heeft) gooit nog meer roet in het eten.

Bron: Netflix

The Christmas Chronicles: Part Two - 25 november 2020

Twee jaar geleden hebben Kate en Teddy Pierce samen met de kerstman kerst gered. Er is sindsdien veel veranderd. Kate is nu een cynische tiener en wordt onverwacht herenigd met de Kerstman wanneer een mysterieuze onruststoker Kerstmis voor altijd dreigt te verpesten. Jack en Kate moeten opnieuw samen met de kerstman het kerstfeest proberen te redden.

Bron: Netflix

De Familie Claus - 7 december 2020

In deze film maken we kennis met Jules Claus die sinds de dood van zijn vader een jaar geleden niets meer met Kerstmis te maken wil hebben. Hij brengt zijn tijd graag door in de speelgoedwinkel van zijn opa, terwijl zijn moeder aan het werk is. Op een dag vindt hij een magische sneeuwbol. Hiermee kan hij naar alle uithoeken van de wereld reizen én hij ontdekt iets heel bijzonders: zijn opa is namelijkde kerstman! Nu de vader van Jules is overleden neemt zijn opa weer de taak van kerstman op zich. Helaas gaat dit niet zonder slag of stoot en wanneer de opa van Jules zijn been breekt, besluit Jules om hem te helpen. Maar hij kan niet het kerstgevoel met anderen delen, als hij zelf niet eerst leert om van Kerstmis te houden.

Bron: Netflix, Dutch Filmworks

Netflix Original Series

Dash & Lily - 10 november 2020 

Deze serie is gebaseerd op de Dash & Lily's Book of Dares boekenserie van Rachel Cohn en David Levithan. Wanneer de cynische Dash en optimistische Lily dromen en verlangens in een notitieboekje delen, dat ze over en weer aan elkaar doorgeven op verschillende plekken in New York City, ontstaat er een vakantieliefde. Ze ontdekken al snel dat ze meer gemeen hebben met elkaar dan ze zouden verwachten.

Bron: Netflix

Holiday Home Makeover with Mr. Christmas - 18 november 2020 

Mr. Christmas is meer dan alleen een interieurontwerper. Hij neemt zijn klanten mee op een emotionele reis om zo de ware betekenis van de feestdagen te ontdekken. Volgens Mr. Christmas gaan de feestdagen over het vieren van tradities zoals de liefde, het leven, familie en vrienden. Elk jaar, wanneer de feestdagen er weer aankomen, werkt hij hard om er voor te zorgen dat alle brave kinderen de vreugdevolle makeover krijgen die ze verdienen.

Home For Christmas: Seizoen 2 - december 2020

Johanne is dertig jaar en is de enige single in haar vriendenkring en in haar familie. Ze moet dealen met constante opmerkingen over haar vrijgezellenleven en dan zijn er natuurlijk ook nog de verwachtingen van de maatschappij over hoe dé perfecte kerst eruit ziet. Het wordt Johanne allemaal te veel en ze besluit om op zoek te gaan naar een partner die ze met Kerstmis mee kan nemen. In dit tweede seizoen zien we hoe het verder gaat met Johanne!

Bron: Netflix

 

Bron: Netflix

Lees ook: De Familie Claus: Netflix komt met eerste Nederlands-Vlaamse kerstfilm

Nieuwste artikelen

 • De hoogst verdienende films in Coronatijd

 • Jesse Williams verlaat Grey's Anatomy

 • Alle aankomende Marvel Phase 4 films

 • Klaverblad - Floris Kleijne

 • Recensie: Love and Monsters

Gerelateerde artikelen

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

 • De leukste vrouwen series op Netflix

 • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

 • Volwassen acteurs die tieners speelden

Zoek in artikelen