• Home
  • Nieuws
  • De magische 'The Craft: Legacy' trailer is onthuld

De magische 'The Craft: Legacy' trailer is onthuld

Waarschijnlijk ken je de leuke film The Craft nog wel! Deze film over 4 heksen komt alweer uit 1996, maar is nog steeds ontzettend leuk om te kijken. Momenteel leven we in de tijden van reboots en sequels en ook The Craft blijft hierin niet achter! Er komt namelijk een nieuwe film van The Craft, genaamd The Craft: Legacy. De eerste trailer is nu onthuld en die zit vol met magie!

The Craft: Legacy trailerBron: Columbia Pictures

The Craft: Legacy zal zich afspelen na de gebeurtenissen van de eerste film. In de originele film maken we kennis met Sarah. Sarah is nieuw op een katholieke middelbare school. Hier wordt ze vrienden met Nancy, Bonnie en Rochelle, drie buitenbeentjes. De drie meiden doen aan hekserij en nemen nu ook Sarah op in hun groep. Ze komen erachter dat ze met zijn vieren heel sterk zijn en ook spreuken kunnen uitvoeren die zij met zijn drieën niet konden. Het viertal gebruikt hun magie om hun problemen op te lossen, maar na een tijdje kennen ze hun eigen kracht niet meer.

The Craft: Legacy zal zich afspelen na de gebeurtenissen van de film uit 1996. Het verhaal gaat over Hannah. Haar moeder gaat opnieuw trouwen, waardoor Hannah moet verhuizen en naar een nieuwe school moet. Ze krijgt drie nieuwe broers en een nieuwe vader. Hannah's aanwezigheid op de school blijft niet onopgemerkt. De lokale coven ontdekken namelijk dat Hannah het vierde lid is...

De originele cast is helaas niet te zien in The Craft: Legacy.

Ben je benieuwd geworden naar The Craft: Legacy trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

Er is ook al een releasedatum voor The Craft: Legacy onthuld. De film zal namelijk vanaf 29 oktober 2020 in de Nederlandse bioscopen draaien!

 

Bron: EW.com, Variety.

Lees ook: 10x grappige Halloween films

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De beste Young Adult sprookjes

  • Pikante films op Netflix

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen