• Home
  • Nieuws
  • Mogelijke The Proposal reünie in The Lost City of D

Mogelijke The Proposal reünie in The Lost City of D

Als je houdt van romantische komedies, dan heb je vast wel eens de leuke film The Proposal gekeken. In deze film speelden Sandra Bullock en Ryan Reynolds de hoofdrol. Ondanks hun chemie in de film was dat de eerste én enige keer dat de twee acteurs samen op het witte doek te zien waren. Daar kan binnenkort verandering in komen! Sandra Bullock gaat namelijk de hoofdrol vertolken in de film The Lost City of D en naar verluidt is Ryan Reynolds een van de kandidaten om een rol in de film te gaan vertolken. 

Bron: Touchstone Pictures 

Waar gaat The Lost City of D over?

Sandra Bullock gaat de hoofdrol vertolken in The Lost City of D en ze zal de film tevens produceren. De film gaat over een feelgood auteur, gespeeld door Sandra Bullock, die ontdekt dat de fictionele stad waar ze over schrijft helemaal niet fictief is. Ze ontdekt dat de stad echt bestaat en ze besluit om een reis te ondernemen om de stad te vinden. 

Sandra Bullock gaat dus een van de hoofdrollen spelen en naar verluidt heeft de filmstudio Ryan Reynolds op het oog om de andere hoofdrol te gaan vertolken. Volgens bronnen wilde de woordvoerder van Ryan Reynolds geen commentaar geven op dit nieuws. 

Sandra Bullock ligt alvast een tipje van de sluier op over de film. Ze heeft er namelijk het volgende over te zeggen: "Het idee dat Paramount bereid is terug te keren naar een genre dat we al een tijdje niet meer hebben gezien, maakt ons ongelooflijk enthousiast. Toen Liza en ik de gebroeders Nee deze film hoorden pitchen, wisten we dat we op het punt stonden van een ambitieuze en leuke rit. We hebben allemaal wat actie, escapisme en liefde nodig. En als ik mezelf op het scherm moet vernederen om het te doen .. . Dan is het zo!"

Dana Fox, die onder andere het script voor Isn't It Romantic en Cruella heeft geschreven, heeft ook het script voor The Lost City of D geschreven. Over de film is helaas verder nog niet veel bekend gemaakt. Zo is er naast Sandra Bullock nog geen andere acteur aangekondigd en is er ook nog geen releasedatum onthuld.

Bron: Variety, EW.com

Lees ook: 10x het beste van Ryan Reynolds

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Pikante films op Netflix

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen