Opnames YOU seizoen 3 van start

Pas op! Spoilers voor YOU seizoen 1 en 2.

De serie YOU op Netflix is razend spannend. In de serie volgen we de stalker Joe waarvan we al gezien hebben dat hij er niet voor wegschrikt om iemand te vermoorden. Deze intrigerende serie, die gebaseerd is op de gelijknamige boeken van Caroline Kepnes, telt nu 2 seizoenen. Maar daar komt binnenkort verandering in. Eerder maakte Penn Badgley, die de rol van Joe speelt, al bekend dat seizoen 3 eraan zit te komen. Nu is er bekend gemaakt dat de opnames van YOU seizoen 3 eindelijk van start zijn gegaan!

Waar gaat YOU seizoen 3 over?

In het tweede seizoen zagen we hoe Joe naar LA is verhuist en zichzelf Will heeft genoemd. In LA ontmoet hij zijn nieuwe 'vriendin', namelijk Love. Naarmate het seizoen vordert zien we hoe Joe steeds meer geobsedeerd raakt door Love en als kijker ben je al snel bang dat zij het volgende slachtoffer zal gaan worden. Maar dan onthult de laatste aflevering een plottwist en ontdekken we dat Love ook een duistere kant heeft. Ze heeft een aantal moorden op haar geweten én ze blijkt zwanger te zijn van Joe!

Bron: Warner Horizon Television, Netflix

Een synopsis voor het derde seizoen is nog niet bekend, maar naar alle waarschijnlijkheid zal de zwangerschap van Love een belangrijke rol gaan spelen in het nieuwe seizoen. Daarnaast zagen we aan het eind van seizoen 2 ook een mogelijk nieuw slachtoffer van Joe. Wat we wel al weten is dat Scott Speedman (Underworld) aan de cast is toegevoegd. Hij zal de rol van CEO Matthew gaan spelen. Hoe hij precies met Joe te maken gaat krijgen is nog niet bekend.

Wat er in ieder geval wel al bekend is, is dat de opnames eindelijk van start zijn gegaan van YOU seizoen 3! Vanwege het Coronavirus hebben ook deze opnames stil gelegen. Het officiële Netflix account deelde op Twitter een foto met daarbij het bijschrift: "We raden je aan om ten alle tijden tenminste 2 meter afstand van Joe Goldberg te houden. YOU seizoen 3 is weer in productie." Bij het onderschrift plaatsten ze ook een foto van Penn Badgley met een mondkapje van YOU

 

Een releasedatum voor YOU seizoen 3 is nog niet bekend gemaakt.

 

Bron: Netflix, EW.com.

Lees ook: Dit vindt Penn Badgley van het einde van You seizoen 2

Nieuwste artikelen

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen