• Home
  • Nieuws
  • The Princess Switch: Switched Again trailer met een derde dubbelganger

The Princess Switch: Switched Again trailer met een derde dubbelganger

In 2018 bracht Netflix de heerlijke kerstfilm The Princess Switch uit, waarin Vanessa Hudgens de hoofdrol vertolkte. Dat de film een succes was op Netflix blijkt uit het feit dat de streamingdienst nu 2 jaar na de eerste film een vervolg uit brengt! In The Princess Switch: Switched Again zal Vanessa Hudgens niet alleen de rollen van Stacy en Lady Margaret vertolken, maar maken we ook kennis met een derde dubbelganger, namelijk Lady Fiona. 

Bron: Brad Krevoy Television, Netflix

 

Waar gaat The Princess Switch: Switched Again over?

In The Princess Switch: Switched Again trailer is te zien dat Stacy en Edward nog steeds gelukkig zijn samen. Lady Margaret en Kevin zijn helaas uit elkaar omdat een langeafstandsrelatie niet werkte voor hen. Lady Margaret is namelijk onverwacht op de troon van Montenaro terecht gekomen. Stacy hoopt de twee weer te herenigen als ze voor de kroning naar Montenaro afreizen. Maar daar is ook de knappe Antonio bij aanwezig, die Lady Margaret al zijn hele leven kent. Dan verschijnt ook nog het nichtje van Margaret, Lady Fiona, ten tonele. Zij blijkt een derde dubbelganger te zijn en het ziet ernaar uit dat ze er is om problemen te veroorzaken... 

Vanessa Hudgens, die de rollen van Stacy, Margaret en Fiona vertolkt, vertelt het volgende over het filmen van The Princess Switch: Switched Again: "Nadat ik het script had gelezen, dacht ik: Ooh man, dit wordt een hoop werk. Drie van mij? Me, myself and I! Ik was erg enthousiast om nog een ander personage te creëren en vond het geweldig om dat te doen. Er werd mij verteld dat ze een nieuw personage hadden geschreven, maar ik had geen idee hoe leuk het eigenlijk zou zijn."

 

The Princess Switch 3

Netflix heeft ook al bekend gemaakt dat er wordt gewerkt aan The Princess Switch 3, die waarschijnlijk rond de feestdagen van 2021 uit zal worden gebracht!

 

Ben je benieuwd geworden naar de The Princess Switch: Switched Again trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

Na het zien van deze trailer kunnen we niet wachten om van deze leuke kerstfilm te gaan genieten! Gelukkig hoeven we niet al te lang te wachten, want vanaf 19 november zal de film op Netflix te zien zijn! 

 

Bron: EW.com, Netflix

Lees ook: Alle aankomende Netflix kerstfilms en series

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • Dit zijn de aankomende Hallmark kerstfilms

  • Shoptip: 10x party proof jurken

  • Shoptip: 10x funny kerstballen

  • NIEUW: accessoires voor je dwarsliggers®!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen