Emily in Paris seizoen 2 aangekondigd

Heb jij het eerste seizoen van de romcom serie Emily in Paris ook al helemaal gebinged? Deze leuke Netflix Original serie, van de maker van Sex and the City, heb je voor je het weet uitgekeken. Maar niet getreurd! Netflix heeft namelijk officieel bekend gemaakt dat Emily in Paris seizoen 2 in de maak is! We kunnen dus nog wat langer van Emily gaan genieten.

Waar gaat Emily in Paris over?

Lily Collins vertolkt de hoofdrol van Emily. Emily is een marketingmanager uit Chicago. Wanneer het bedrijf waarvoor ze werkt een Frans luxe marketingbureau overneemt, bemachtigt Emily onverwachts haar droombaan. Zij mag in Parijs gaan werken om de social media strategie te vernieuwen. Haar leven in Parijs zit vol met avonturen en uitdagingen, terwijl ze ook vrienden probeert te maken en in een aantal romances verwikkeld raakt.

Emily in Paris seizoen 2Bron: MTV Studios, Netflix

Emily in Paris seizoen 2

Het tweede seizoen van Emily in Paris werd aangekondigd door middel van een brief van Sylvie Grateau, de fictieve baas van Emily. In de brief schrijft ze het volgende: “We schrijven u om u helaas te informeren dat Emily Cooper voor een langere periode in Parijs zal moeten blijven. Ondanks haar overmoedige manier van doen en het gebrek aan eerdere ervaring in de marketing van luxegoederen, is ze er toch in geslaagd om tijdens haar korte tijd bij Savoir enkele van onze moeilijk te imponeren klanten te charmeren. Noem het toeval, of ‘American Beauty’ - ik neig naar het eerste - haar resultaten zijn indrukwekkend. We hopen dat Emily, door haar tijd in Parijs te verlengen, de relaties die ze al heeft opgebouwd verder zal ontwikkelen, dieper in onze cultuur zal duiken en misschien een paar woorden Frans zal leren. We werken samen met u aan het aanvragen van een werkvergunning namens haar om haar verblijf hier te verlengen. We vinden het geweldig om Emily in Parijs te hebben! Maar laat haar dat alsjeblieft niet weten.”

De gehele brief kun je hieronder bekijken:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door InCinemas.sg (@incinemassg) op

Een officieel plot voor seizoen 2 is nog niet vrijgegeven, maar het is goed mogelijk dat er dieper wordt ingegaan op de relatie van Gabriel en Emily. Aan het eind van seizoen 1 zagen we hoe Gabriel en Camille uit elkaar gingen, waardoor hij vrij was voor Emily. Nadat ze met elkaar naar bed zijn geweest krijgt Gabriel een investering van Antoine en besluit hij om in Parijs te blijven. Zullen hij en Emily een relatie krijgen? Maar er is ook nog Camille die Emily heeft gezoend. Volgens Lucas Bravo (Gabriel) kan er van alles tussen de drie gebeuren en volgens hem wil Darren Star, de maker van de serie, heel open-minded zijn voor het tweede seizoen.

Daarnaast vertelde Darren Star aan E! News, voordat seizoen 2 officieel werd aangekondigd, het volgende: "Ik weet nog niets van seizoen 2, maar ik denk dat Emily een aantal verrassend moeilijke keuzes heeft. De serie gaat over hoe de cultuur haar verwachtingen ondermijnt. En alles zal niet zijn zoals het lijkt. Het gaat over het uitdagen van haar Amerikaanse wereldbeeld. We hebben zeker veel mogelijkheden."

Het wordt dus nog afwachten welke kant Emily in Paris seizoen 2 op zal gaan! Een releasedatum voor het tweede seizoen is nog niet bekend gemaakt.

 

Bron: Elle, E! News, Deadline, Variety.

Lees ook: 3 keer dat het internet los ging over Emily in Paris

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen