• Home
  • Nieuws
  • We Can Be Heroes Netflix trailer: Sharkboy en Lavagirl zijn terug

We Can Be Heroes Netflix trailer: Sharkboy en Lavagirl zijn terug

Ken je Sharkboy en Lavagirl nog? In 2005 verscheen de film The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D met daarin een piepjonge Taylor Lautner (Twilight) die de rol van Sharkboy speelde. Nu, 15 jaar later, keren deze superhelden terug! Taylor Dooley vertolkte in de film uit 2005 de rol van Lavagirl en in We Can be Heroes zal ze opnieuw in deze rol kruipen. De eerste We Can Be Heroes trailer is nu vrijgegeven.

Bron: Quick Draw Productions, Netflix

 

Waar gaat We Can Be Heroes over?

In de We Can Be Heroes trailer is te zien dat er buitenaardse wezens alle superhelden van de aarde ontvoeren! Het is nu de taak aan de kinderen van deze superhelden om samen te werken en een team te vormen zodat ze hun ouders en de wereld kunnen redden.

De We Can Be Heroes trailer doet je meteen denken aan de eerste Sharkboy en Lavagirl film, maar ook een beetje aan de populaire Spy Kids films van vroeger! Dit is niet vreemd, want We Can Be Heroes is geregisseerd door Robert Rodriguez, de regisseur van o.a. The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D en de Spy Kids films. In We Can Be Heroes zijn ook een aantal grote namen te zien. Zo zal Pedro Pascal (Star Wars: The Mandalorian, Game of Thrones) een van de hoofdrollen vertolken, evenals Priyanka Chopra (Baywatch). 

 

Ben je benieuwd geworden naar de We Can Be Heroes trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

Netflix heeft meteen een leuk cadeau voor ons in 2021. Op 1 januari is We Can be Heroes namelijk al op de streamingdienst te zien!

Bron: Netflix

Lees ook: De familie Claus trailer: de eerste Nederlands-Vlaamse kerstfilm op Netflix

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Pikante films op Netflix

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen