Ontmoet de Gossip Girl reboot cast

Hello, upper east siders! De fans van Gossip Girl wachten al met smart op de reboot sinds die in 2019 is aangekondigd. Aan het begin van 2020 kregen de fans al iets meer te horen over de reboot. Er werd toen al een deel van de cast onthuld. Maar eindelijk heeft HBO Max meer vrijgegeven over de Gossip Girl reboot. Op de officiële Instagram pagina van Gossip Girl is nu namelijk de gehele cast onthuld van de reboot mét een korte omschrijving van één woord van elk karakter. Wij kunnen niet wachten op de Gossip Girl reboot.

 

Waar gaat de Gossip Girl reboot over?

De Gossip Girl reboot zal zich 8 jaar afspelen na de originele Gossip Girl serie en dus nadat Dan Humphrey's Gossip Girl website offline is gehaald. In de reboot volgen we een nieuwe generatie jongeren die in de gaten gehouden worden door Gossip Girl. In de serie zal er ingespeeld worden op social media en hoe New York is veranderd sinds de originele serie in 2012 is geëindigd. Een officieel plot is nog niet bekend gemaakt. Kristen Bell zal net als in de originele serie weer de voice-over inspreken van Gossip Girl. Of andere acteurs uit de originele serie ook in de reboot een rol hebben is nog niet bekend gemaakt. Wel heeft Chace Crawford, die de rol van Nate speelde, aangegeven zeker terug te willen keren als hij gevraagd wordt door de makers.

 

Gossip Girl reboot cast

Op de officiële Instagrampagina van Gossip Girl maken we kennis met de Gossip Girl reboot cast. Emily Alyn Lind (Doctor Sleep) gaat de rol van Audrey spelen, een meisje dat zich afvraagt of er niet iets beters is dan haar huidige relatie. Ze wordt op Instagram beschreven met het woord 'grace'.

Whitney Peak (Chilling Adventures of Sabrina) gaat de rol vertolken van Zoya Lot. Haar karakter heeft het woord 'perspective' gekregen.

Eli Brown (Pretty Little Liars: The Perfectionists) speelt de rol van Otto “Obie” Bergmann IV. Zijn karakter heeft het woord 'Privilege' gekregen.

Jordan Alexander (Sacred Lies) gaat de rol spelen van Julien Calloway. Haar karakter wordt omgeschreven met het woord 'Influence'.

Savannah Smith heeft nog geen andere acteerrollen op haar naam staan. In de Gossip Girl reboot gaat ze de rol van Monet de Haan vertolken. Het karakter wordt omschreven met het woord 'Power'.

Zión Moreno (Control Z) is gecast in de rol van Luna La en wordt omschreven met het woord 'Style'.

Thomas Doherty (Descendants 2, Legacies) zal ook een rol gaan vertolken in de Gossip Girl reboot. Zijn karakter heet Max Wolfe en wordt omschreven met het woord 'Freedom'.

Tavi Genvinson (Person to Person) gaat de rol van Kate Keller vertolken. 'Ambition' is het woord waarmee haar karakter wordt omschreven.

Tot slot is er een foto gedeeld van Evan Mock als keno “Aki” Menzies. Zijn woord is 'Innocence'.

Een leuke bonus is dat het Instagramaccount van Gossip Girl ook al een paar foto's van de set heeft gedeeld. Hierop zien we de castleden in de bekende schooluniformen op de bekende trappen zitten!

 

Releasedatum

Een exacte releasedatum is nog niet bekend gemaakt. Wel heeft HBO Max onthuld dat de Gossip Girl reboot ergens in 2021 te zien zal zijn. 

Lees ook: 14 onbekende 'Gossip Girl' feitjes

Nieuwste artikelen

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • Co-acteurs die elkaar haten

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

Zoek in artikelen