• Home
  • Nieuws
  • Sex and the City komt terug met Sarah Jessica Parker

Sex and the City komt terug met Sarah Jessica Parker

Van 1998 tot en met 2004 hebben we kunnen genieten van de avonturen van Carrie, Charlotte, Samantha en Miranda in New York in de heerlijke serie Sex and the City. In 2013 hebben we vervolgens kunnen genieten van The Carrie Diaries waarin we een jonge Carrie Bradshaw volgden. Helaas werd deze serie na 2 seizoenen stop gezet. Maar nu heeft HBO Max goed nieuws voor ons! Er is namelijk officieel aangekondigd dat Sex and the City terug zal komen! Drie van de originele hoofdrolspelers, waaronder Sarah Jessica Parker zullen in deze nieuwe serie te zien zijn.

Bron: Darren Star Productions, HBO

And Just Like That

Deze nieuwe serie van Sex and the City zal And Just Like That gaan heten en hiervoor keren zoals gezegd drie originele hoofdrolspelers voor terug! Sarah Jessica Parker zal weer in de huid kruipen van Carrie, Cynthia Nixon zal weer te zien zijn als Miranda en Kristin Davis als Charlotte. Deze drie acteurs hebben het nieuws ook officieel bekend gemaakt op hun Instagram pagina's. Zo postte Sarah Jessica Parker een korte teaser van de serie waarin ze bekend maakt dat het verhaal van Sex and the City verder gaat. Als onderschrift schrijft ze: "Ik kon het niet helpen om me af te vragen... waar zijn ze nu? X SJ". 

Zoals je weet telt de originele serie van Sex and the City 4 hoofdpersonen. In de serie speelde Kim Cattrall de rol van Samantha Jones. Helaas zal Kim Cattrall niet terugkeren voor And Just Like That. HBO heeft geen verklaring gegeven over waarom de actrice niet in deze nieuwe serie te zien zal zijn. 

Waar gaat And Just Like That over?

And Just Like That is gebaseerd op het boek Sex and the City van Candice Bushnell en de originele tv-serie van Darren Star. In And Just Like That volgen we Carrie, Miranda en Charlotte terwijl we hun avontuur volgen van het gecompliceerde leven van een dertiger naar het nog meer gecompliceerde leven en vriendschap van een vijftiger.

Releasedatum

Voor And Just Like That is er nog geen releasedatum bekend gemaakt. Wel heeft HBO Max bekend gemaakt dat de serie 10 afleveringen van een half uur zal tellen. De serie zal aan het eind van de lente in productie gaan. Het zal dus nog wel eventjes duren voordat de serie daadwerkelijk te zien zal zijn.

Bron: EW.com, Variety, Deadline.

Lees ook: De grootste stijliconen in series

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

Zoek in artikelen