Men in Kilts trailer met Sam Heughan

Sam Heughan kennen we allemaal als de knappe Jamie Fraser in Outlander. Sam Heughan is zelf Schots en samen met mede Outlander acteur Graham McTavish (die de rol van Dougal MacKenzie speelt) hebben ze het reisprogramma Men in Kilts: A Roadtrip with Sam and Graham gemaakt. De eerste trailer van deze serie is uit, waarin we onder andere de prachtige landschappen van Schotland te zien krijgen en natuurlijk Sam Heughan in een kilt!

Bron: Sony Pictures Television, Starz

Graham McTavish en Sam Heughan zijn beide Schots en in Men in Kilts: A Roadtrip with Sam and Graham gaan de twee acteurs op onderzoek uit naar de cultuur en het erfgoed van Schotland. De documentaire zal in totaal uit 8 afleveringen van een halfuur bestaan. In de serie reizen de twee acteurs met een camper door het land en zien we prachtige Schotse landschappen voorbijkomen. Maar ze leren ook over de cultuur en geschiedenis van het land door met verschillende lokale experts te praten én uiteraard zien we de twee mannen hun broek verruilen voor een kilt. Daarnaast hebben Sam Heughan en Graham McTavish een leuke dynamiek samen wat zeker voor leuke, humoristische momenten in de documentaire gaat zorgen.

 

Ben je benieuwd geworden naar de Men in Kilts trailer (of wil je gewoon zien hoe Sam Heughan een kilt rockt)? Bekijk hem dan snel hieronder!

Op 14 februari zal de documentaire Men in Kilts: A Roadtrip with Sam and Graham te zien zijn in Amerika. Of en wanneer wij ook van Men in Kilts kunnen gaan genieten is nog niet bekend.

 

Bron: EW.com, Collider, IMDB.

Bron thumb: Sony Pictures Television, Starz

Lees ook: 10 Redenen waarom Sam Heughan een lekker ding is

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • Pikante films op Netflix

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

Zoek in artikelen