• Home
  • Nieuws
  • To All the Boys: Always and Forever trailer onthuld door Netflix

To All the Boys: Always and Forever trailer onthuld door Netflix

Heb jij ook zo genoten van de eerste twee To All the Boys I've Loved Before films? Wij in ieder geval wel! Al snel werd duidelijk dat Netflix de gehele trilogie van Jenny Han zou verfilmen en sindsdien wachten we met smart op de eerste beelden van de laatste film uit deze leuke trilogie. Eindelijk is het zover en heeft Netflix de To All the Boys: Always and Forever trailer vrijgegeven! We kunnen nog een laatste keer van Lara Jean en Peter Kavinsky gaan genieten. Netflix heeft ook gelijk de releasedatum van de film onthuld en de film verschijnt al heel snel op de streamingdienst!

Bron: Ace Entertainment, Netflix

Waar gaat To All the Boys: Always and Forever over?

De eerste twee films zijn gebaseerd op de eerste twee delen van trilogie van Jenny Han. De laatste film zal dus ook gebaseerd zijn op het laatste boek uit de serie. In de laatste film zit Lara Jean in het laatste jaar van de middelbare school en is ze nog steeds smoorverliefd op haar vriendje Peter. Zij en Peter willen aan dezelfde universiteit gaan studeren maar is dat wel wat Lara Jean ook echt wil? Als ze te horen krijgt dat ze niet is aangenomen op de universiteit lijken haar dromen in duigen te vallen. Zal haar relatie met Peter dit wel overleven?

Er zijn dus genoeg problemen en verhaallijnen om te vertellen in de allerlaatste To All the Boys I've Loved Before film. In deze film kruipt Lana Condor nog één keer in de huid van Lara Jean en we kunnen ook nog één keer gaan genieten van Noah Centineo als Peter Kavinsky. 

 

Ben je benieuwd geworden naar de To All the Boys: Always and Forever trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

Plan 12 februari maar alvast vrij in je agenda, want vanaf dan is To All the Boys: Always and Forever namelijk te zien op Netflix! We hoeven dus nog maar heel eventjes geduld te hebben voordat we ontdekken hoe het verhaal van Lara Jean en Peter zal gaan eindigen.

Bron: Netflix

Lees ook: 12 x de beste romantische tiener films

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • Pikante films op Netflix

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

Zoek in artikelen