• Home
  • Nieuws
  • Patrick Dempsey en Amy Adams keren terug in Enchanted 2

Patrick Dempsey en Amy Adams keren terug in Enchanted 2

De leuke film Enchanted, met Amy Adams in de hoofdrol, is alweer in 2007 uitgebracht. Van de geweldige acteurs tot het leuke verhaal en de heerlijke liedjes, wij houden ervan! Al sinds 2015 is het nieuws bekend gemaakt dat Enchanted 2 in de maak is en dat Amy Adams terug zal keren voor het vervolg. Maar nu is er eindelijk meer bekend gemaakt over de film! Patrick Dempsey zal namelijk ook terugkeren in het vervolg.

In de originele film maakten we kennis met de prinses in wording Giselle. Wanneer ze van het animatieland Andalasia werd verbannen komt ze in het moderne Manhattan in de echte wereld terecht. Hier ontmoet ze de cynische en nuchtere scheidingsadvocaat Robert Philip die haar te hulp schiet. Hij weet nog niet dat dit vrolijke en onschuldige meisje op het punt staat hem te betoveren.

Bron: Walt Disney Pictures

Patrick Dempsey speelde in de film de rol van Robert en Amy Adams vertolkte de rol van Giselle. Beide acteurs zullen dus terugkeren voor het vervolg! In een interview met Good Moring America maakte Patrick Dempsey zelf het nieuws bekend dat hij terugkeert voor Enchanted 2: "Ik heb zojuist het script voor de tweede film ontvangen en ik ben bezig met het door te lezen en aantekeningen te maken. Er wordt gezegd dat de opnames in de lente van start zullen gaan, dus dat is spannend."

Waar gaat Enchanted 2 over?

Het vervolg op Enchanted zal Disenchanted gaan heten. Een officieel plot is nog niet bekend gemaakt, maar we weten wel in grote lijnen waar de film over zal gaan. Aan het eind van Enchanted zagen we namelijk hoe Giselle haar happy ending vond met Robert. In het vervolg gaan we Giselle tien jaar later zien. Ze vraagt zich af of haar leven hoe het er nu uitziet wel écht haar happy end is. Hierdoor worden de levens van de mensen in de echte wereld én in Andalasia overhoop gegooid.

Er is nog niet bevestigd of de andere acteurs uit de eerste film, zoals Idina Menzell (Nancy Tremaine) en James Marsden (Prince Edward) ook terug zullen keren. Wel gaan er geruchten rond dat James Marsden terug zal keren voor Enchanted 2. In een interview uit 2020 had de acteur het volgende te zeggen over het vervolg: "Er wordt al een tijd gepraat over het maken van die film en ik hoop dat we het gaan maken. We hebben al eerder te horen gekregen dat de film er zou gaan komen en toen ging het niet door. We zouden de film moeten maken voordat er te veel tijd tussen gaat zitten." Het klinkt dus alsof de acteur het wel ziet zitten om terug te keren voor het tweede deel!

Releasedatum

Een releasedatum voor de film is nog niet bekend gemaakt. Aangezien Patrick Dempsey heeft aangegeven dat de opnames waarschijnlijk in de lente van start zullen gaan is het goed mogelijk dat de film in de loop van 2022 zal verschijnen.

Bron: Disney, EW.com, Movieweb.

Lees ook: De ultieme prinsessenfilms

Nieuwste artikelen

  • Delfts grauw - Mascha Schoonakker & Bibi van Leeuwen

  • Terug naar Toscane - Kat Devereaux

  • Alles wat beweegt - Susan Smit

  • De terugkeer - Tina van Dijk

  • Het Wilde Eiland 2: Vuurlicht - Karen Swan

Gerelateerde artikelen

  • Als Disney prinsessen in therapie zouden gaan

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Top 10 ergste Disney slechteriken

  • De negen meest shocking onthullingen in Disney films

Zoek in artikelen