• Home
 • Nieuws
 • Fate: The Winx Saga seizoen 2: wat kunnen we ervan verwachten?

Fate: The Winx Saga seizoen 2: wat kunnen we ervan verwachten?

Pas op! Dit artikel bevat spoilers voor het eerste seizoen van Fate: The Winx Saga.

Sinds 22 januari kunnen we genieten van Fate: The Winx Saga op Netflix. Het eerste seizoen van deze nieuwe serie telt maar 6 afleveringen en het einde van het eerste seizoen laat heel wat open voor een tweede seizoen! Maar komt er wel een seizoen 2? En zo ja, wat kunnen we dan verwachten van Fate: The Winx Saga seizoen 2?

 

Fate: The Winx Saga seizoen 2

Netflix heeft Fate: The Winx Saga vernieuwd voor een tweede seizoen! Dit maakte de streamingdienst bekend. Ze hebben een korte teaser geplaatst die je HIER kunt bekijken. Netflix heeft ook bekend gemaakt dat het tweede seizoen 8 afleveringen zal gaan krijgen.

Bron: Archery Pictures, Netflix

 

Fate: The Winx Saga seizoen 2 plot

Er is nog geen plot onthuld voor seizoen 2 en aangezien de serie erg afwijkt van de animatieserie kunnen we ook daar niet uit afleiden waar seizoen 2 over zal gaan. Wel is er in de zes afleveringen van het eerste seizoen veel gebeurd. Met name in de laatste afleveringen werden er veel onthullingen gedaan en zijn er veel plotlijnen uitgelegd voor een mogelijk tweede seizoen. Deze zullen we hieronder bespreken.

Ten eerste is er natuurlijk de kwestie van Bloom's ouders. Wie zijn de ouders van Bloom echt? Bloom kwam in het eerste seizoen erachter dat ze uit Aster Dell kwam, om vervolgens te zien hoe die stad tot op de grond toe is afgebrand. Maar in een latere twist ontdekken we dat ze als baby ontvoerd was en dat haar echte ouders helemaal niet in de aanval op Aster Dell zijn omgekomen. Maar wie zijn haar ouders dan wel? En waar komt Bloom vandaan? Dat zou een belangrijke verhaallijn voor het tweede seizoen kunnen gaan worden.

Een tweede verhaallijn die van belang kan zijn is de vader van Sky. In de laatste aflevering werd onthuld dat Andreas, Sky's doodgewaande vader, nog bleek te leven! Hij heeft in het geheim zelfs op orders van Rosalind Beatrix opgevoed. Wat is zijn plan? En hoe gaat Sky om met de schok dat zijn vader nog blijkt te leven? Wie weet zullen we dit in seizoen 2 terugzien!

Bron: Archery Pictures, Netflix

Tot slot zullen we in Fate: The Winx Saga seizoen 2 ongetwijfeld te maken krijgen met Rosalind. In het eerste seizoen kregen we al veel over haar te horen, maar pas in de laatste afleveringen zien we waartoe ze in staat is. Ze heeft de Burned Ones op Bloom afgestuurd om te zien wat haar krachten zijn en in een laatste twist zagen we hoe ze Farrah doodde en Alfea heeft overgenomen! Ongetwijfeld zal dit een belangrijke rol gaan spelen. Tijdens het gevecht met de Burned Ones zagen we hoe Bloom transformeerde. Farrah vertelde in de eerste afleveringen dat feeën al lang niet meer transformeerden en dat dit oude magie is die niet meer bestaat. Maar Rosalind en Bloom blijken deze magie toch opgewekt te hebben. De serie zal dit niet voor niks in beeld hebben gebracht en wie weet zullen we in het tweede seizoen wel meer transformaties gaan zien.

Uiteraard is dit voor nu allemaal speculatie en is het afwachten wat het daadwerkelijke plot van seizoen 2 gaat worden.

Bron: Archery Pictures, Netflix

 

Fate: The Winx Saga seizoen 2 releasedatum

Fate: The Winx Saga is dus officieel aangekondigd, maar de opnames zijn nog niet van start gegaan. Het zal dus nog even duren voordat we van seizoen 2 kunnen gaan genieten. Waarschijnlijk zal het tweede seizoen pas op zijn vroegst aan het begin van 2022 te zien zijn.

 

Bron: Netflix

Lees ook: Top 12 beste young adult fantasy series

Nieuwste artikelen

 • 10x populaire jongen versus verlegen meisje films

 • Even krabben - Rebecca Watson

 • Recensie: Ghostbusters: Afterlife

 • Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings krijgt een vervolg

 • Het spoor van de doden - Sarah Bailey

Gerelateerde artikelen

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

 • Netflix codes

 • De beste Young Adult sprookjes

 • De leukste vrouwen series op Netflix

Zoek in artikelen