• Home
 • Nieuws
 • Bridgerton seizoen 2: Netflix cast 'Sex Education'-actrice in hoofdrol

Bridgerton seizoen 2: Netflix cast 'Sex Education'-actrice in hoofdrol

De leuke serie Bridgerton is een gigantisch succes voor Netflix. De serie is namelijk de meest bekeken Netflix Original series ooit! Het is dus niet gek dat een tweede seizoen van Bridgerton al is aangekondigd. Eerder lieten we al weten wat we van Bridgerton seizoen 2 kunnen verwachten, maar langzaamaan wordt er meer nieuws over het nieuwe seizoen naar buiten gebracht. Zo is er nu bekend gemaakt dat er een nieuwe actrice aan de cast van Bridgerton seizoen 2 is toegevoegd!

Bridgerton seizoen 2                  Bridgerton seizoen 2                  Bridgerton seizoen 2                  Bridgerton seizoen 2                  Bridgerton seizoen 2Bron: Shondaland, Netflix 

Waar we in het eerste seizoen vooral het verhaal van Simon en Daphne volgde, zal het tweede seizoen zich meer op een ander karakter focussen. In seizoen 2 zal de focus namelijk op Anthony Bridgerton liggen. De serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenserie van Julia Quinn. Seizoen 1 volgde de verhaallijn van het eerste boek en het tweede seizoen zal de verhaallijn van het tweede boek gaan volgen. De synopsis luidt als volgt: "De lente van 1814 belooft weer een veelbewogen huwelijksseizoen te worden, maar niet als het aan Anthony Bridgerton ligt. Deze begeerlijke graaf maakt nog geen enkele aanstalten zich te verloven. En waarom zou hij ook? Niemand speelt de onbereikbare vrijgezel beter dan hij… Lady Whistledowns Society Papers, april 1814. Dit keer zitten de roddelbladen ernaast. Anthony Bridgerton heeft niet alleen besloten te trouwen, hij weet zelfs al met wie! Het enige obstakel is zijn aanstaande schoonzus, Kate Sheffield, de meest bemoeizieke vrouw die zich ooit in een Londense balzaal heeft gewaagd. Wat de societydames ook mogen zeggen, Kate is ervan overtuigd dat Anthony een verschrikkelijke echtgenoot zal zijn. Ze is vastbesloten om haar zus te beschermen. Maar hoe beschermt ze haar eigen hart tegen de invloed van deze verleidelijke graaf?"

Simone Ashley, bekend geworden door haar rol van Olivia in de Netflix-serie Sex Education, is gecast in de rol van Kate in het tweede seizoen van Bridgerton! Zij zal de love interest gaan worden voor Antony Bridgerton. In de serie is haar naam wel iets verandert, waar ze in het boek Kate Sheffield heet, zal ze in de serie Kate Sharma gaan heten. Netflix heeft haar door middel van een tweet geïntroduceerd:

Wij kunnen niet wachten op Bridgerton seizoen 2! We moeten nog wel eventjes geduld hebben, want de opnames van Bridgerton seizoen 2 gaan pas deze lente van start. Het zal dus nog wel even duren voor we van het tweede seizoen kunnen gaan genieten.

Bron: EW.com, IMDB

Lees ook: Bridgerton de Duke en de Prince waren ook te zien in Harry Potter

Nieuwste artikelen

 • Dit doen de kindacteurs uit Harry Potter nu

 • Zo sorteer je je boeken op een andere manier dan alfabetische volgorde 

 • Zo zouden dieren uit Disneyfilms eruit zien als ze mens waren

 • Waar is de cast van Teen Wolf nu

 • Netflix verfilmt kinderboek 'Sulwe' van Lupita Nyong'o

Gerelateerde artikelen

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • De leukste vrouwen series op Netflix

 • Pikante films op Netflix

 • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

 • Fate: The Winx Saga seizoen 2: wat kunnen we ervan verwachten?

Zoek in artikelen