Sensuele After We Fell trailer onthuld

Heb jij ook zo genoten van de eerste twee films van After? Dan is er goed nieuws! Het verhaal van Tessa en Hardin gaat namelijk verder in de film After We Fell. De eerste teaser trailer van deze film is nu onthuld en de film beloofd vol te zitten met sexy scènes tussen Tessa en Hardin!

Bron: CalMaple

Waar gaat After We Fell over?

After We Fell is gebaseerd op het derde boek uit de After-serie genaamd Hij hoort bij jou. De synopsis van het boek luidt als volgt: "Net wanneer Tessa de belangrijkste beslissing van haar leven neemt, verandert alles. Onthullingen over Hardin zetten al haar zekerheden op losse schroeven en brengen hun zwaar bevochten toekomstplannen ineens weer buiten bereik. Niets en niemand is zoals Tessa dacht. Niet haar vrienden. Niet haar familie. En Hardin, de enige persoon op wie ze dacht te kunnen bouwen, toont geen enkel begrip voor Tessa als hij erachter komt dat ook zij geheimen verborgen heeft gehouden. Voor Tessa is deze vicieuze cirkel van jaloezie, onvoorspelbare woede en vergeving uitputtend. Ze heeft nog nooit zulke intense gevoelens voor iemand gehad – maar is het al die drama’s wel waard? En als Tessa nu haar hart volgt… is het dan definitief voorbij?"

De boekenserie waar de films op gebaseerd zijn bestaat uit in totaal 5 delen, waarvan het meest recente deel dat uitgekomen is een prequel is. De twee hoofdrolspelers uit de film, Josephine Langford (Tessa) en Hero Fiennes Tiffin (Hardin) maakten eerder al bekend dat naast deel 3 ook deel 4 verfilmd zal gaan worden! After We Fell is dus nog niet het laatste deel over Tessa en Hardin!

In de After We Fell trailer zien we veel stomende scènes tussen Tessa en Hardin voorbijkomen, maar we zien ook dat hun relatie nog steeds wat problemen ondervindt. Hardin heeft duidelijk moeite om mensen te vertrouwen en in de trailer is te zien dat Tessa een andere knappe man tegen het lijf loopt...

 

Ben je benieuwd geworden naar de sensuele After We Fell trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

Er is nog geen officiële releasedatum bekend gemaakt van After We Fell, maar volgens de trailer zal de film binnenkort in de bioscoop draaien. Laten we hopen dat we niet te lang hoeven te wachten op dit derde deel!

Bron: IMDB

Lees ook: Young Adult boekverfilmingen

Nieuwste artikelen

  • Dit doen de kindacteurs uit Harry Potter nu

  • Zo sorteer je je boeken op een andere manier dan alfabetische volgorde 

  • Zo zouden dieren uit Disneyfilms eruit zien als ze mens waren

  • Waar is de cast van Teen Wolf nu

  • Netflix verfilmt kinderboek 'Sulwe' van Lupita Nyong'o

Gerelateerde artikelen

  • De After sequel 'After We Collided' is onderweg

  • De knapste mannen in Young Adult films

  • Verfilming After 3 en 4 in de maak

  • Recensie: After

  • Recensie: After #1 Hier begint alles

Zoek in artikelen