Cruella trailer onthuld door Disney

"Cruella de Vil, Cruella de Vil, als zij op je pad komt hou je dan maar stil!" De slechterik uit de film 101 Dalmatiërs krijgt haar eigen film getiteld Cruella! In 2019 werden de eerste beelden van Cruella gedeeld door Disney, maar sindsdien bleef het aardig stil rondom de film. Tot nu! Disney heeft namelijk de eerste Cruella trailer onthuld waarin we Emma Stone (La La Land) zien schitteren als Cruella.

Emma Stone zal zoals gezegd de titelrol van Cruella spelen en in de film volgen we een jonge Cruella de Vil. Het is net als Maleficent een 'origin story' en de film zal een echte 'punk vibe' hebben. Dit is ook te zien in de poster die Disney onthuld heeft en die je hieronder kunt bekijken. Naast Emma Stone die de hoofdrol gaat vertolken zullen Emma Thompson (Love, Actually) en Mark Strong (Shazam!) ook in de film te zien zijn.

Bron: Disney

De film speelt zich af in 1970 en zal zich gaan afspelen voor de gebeurtenissen in 101 Dalmatiërs. Hoe is Cruella zo geworden en waar komt haar obsessie met dalmatiërs vandaan? We zullen het ongetwijfeld in Cruella gaan zien! De Cruella trailer begint met de voice-over van Emma Stone als Cruella. Hierin vertelt ze dat ze de wereld altijd al anders heeft gezien dan anderen en dat veel mensen daar niet zo goed tegen konden. Cruella eindigt door te zeggen: "Ik denk dat ze altijd bang waren dat ik een psycho was", waarna we haar iconische lach horen. De toon voor de film is gezet!

Emma Stone heeft in een interview met ET Online laten weten dat ze voor de rol van Cruella inspiratie heeft gehaald uit de animatiefilm én uit de live-action film uit 1996. Ze heeft gekeken naar hoe Glenn Close de rol van Cruella in de live-action film heeft neergezet.

 

Ben je benieuwd geworden naar de Cruella trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

Heb je na het zien van de Cruella trailer ook zo'n zin in de film gekregen? Dan moet je nog eventjes wachten. Cruella zal namelijk vanaf 28 mei in de bioscopen gaan draaien. 

 

Bron: Disney, EW.com.

Lees ook: Alle aankomende Disney live-action remakes

Nieuwste artikelen

  • Dit doen de kindacteurs uit Harry Potter nu

  • Zo sorteer je je boeken op een andere manier dan alfabetische volgorde 

  • Zo zouden dieren uit Disneyfilms eruit zien als ze mens waren

  • Waar is de cast van Teen Wolf nu

  • Netflix verfilmt kinderboek 'Sulwe' van Lupita Nyong'o

Gerelateerde artikelen

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • De negen meest shocking onthullingen in Disney films

  • 19 dingen die je nog niet wist over Belle en het Beest

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • 8 plot holes in Disney films

Zoek in artikelen