Luca trailer onthuld door Disney Pixar

Disney Pixar heeft al vele mooie films op zijn naam staan. De meest recente film van Disney Pixar is Soul, die te zien is op Disney+. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan een nieuwe Disney Pixar film die deze zomer in de bioscopen zal gaan draaien. De nieuwe Disney Pixar film zal Luca gaan heten en de eerste zonnige trailer is nu onthuld!

Bron: Walt Disney Pictures

Waar gaat Luca over?

De film gaat over de jongen Luca. Hij is in het geheim een zeemonster uit een andere wereld en woont net onder het oppervlak van het water. Als hij in aanraking komt met water verandert hij in een zeewezen, maar op het land ziet hij eruit als een mens. Hij ontmoet zijn nieuwe beste vriend met wie hij een onvergetelijke zomer beleeft in een stadje aan zee aan de Italiaanse Riviera. Maar dan bedreigt Luca's geheim deze idyllische ervaring...

Luca is vooral een film over vriendschap en de regisseur van de film, Enrico Casarosa, vertelt dat de vriendschap die in Luca te zien is deels is gebaseerd op een jeugdvriend: "De kern ervan is een verhaal over vriendschap. Ik dacht terug aan mijn beste vriend waardoor ik geïnspireerd raakte. Ik ontmoette hem toen ik 11 was. Ik was erg verlegen en timide. Mijn familie was erg beschermend. Ik ontmoette deze jongen, die erg vrij was. Zijn gezinssituatie was een beetje beetje rommelig en hij kon doen wat hij wilde. Hij was een beetje een onruststoker. Hij opende mijn wereld, bracht me uit mijn comfortzone. Ik dacht dat veel mensen zulke vrienden hebben die je uitdagen en ervoor zorgen dat je jezelf vindt. Ik dacht dat er iets zo wonderbaarlijks is aan hoezeer ze ons helpen om onze identiteit vinden."

Jacob Tremblay (Wonder, Doctor Sleep) zal de stem van Luca verzorgen.

 

Ben je benieuwd geworden naar de Luca trailer van Disney Pixar? Bekijk hem dan snel hieronder!

We moeten nog eventjes geduld hebben. De Disney Pixar film Luca zal namelijk naar verluidt vanaf 16 juni in de Nederlandse bioscopen draaien.

Bron: Disney, EW.com

Lees ook: Disney onthult nieuwe Raya and the Last Dragon trailer

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • De gebroeders Maxilari - David Pefko

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

Gerelateerde artikelen

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Pikante films op Netflix

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • De allerbeste Harry Potter behind the scenes momenten

  • Als Disney prinsessen in therapie zouden gaan

Zoek in artikelen