• Home
 • Nieuws
 • Deze tv-series worden in 2021 gecanceld o.a. Lucifer en Brooklyn Nine-Nine

Deze tv-series worden in 2021 gecanceld o.a. Lucifer en Brooklyn Nine-Nine

Veel series worden verlengd met een nieuw seizoen. Zo kunnen we gaan uitkijken naar het tweede seizoen van Briderton en van Fate: The Winx Saga. Helaas worden er in 2021 ook heel wat series gecanceld. Dit jaar zullen veel series namelijk hun laatste seizoen gaan uitzenden. Wij zochten voor jullie uit welke series er dit jaar gecanceld zijn. De lijst kun je hieronder vinden. Het seizoen dat achter de titel van de tv-serie staat aangegeven zal het laatste seizoen zijn.

Atypical - seizoen 4

Netflix heeft besloten om Atypical na seizoen 4 te stoppen. Het laatste seizoen heeft vanwege het Coronavirus wat vertraging opgelopen, maar in 2021 zal seizoen 4 worden uitgezonden. In dit laatste seizoen zal Netflix alle losse eindjes aan elkaar knopen.

Black Lightning - seizoen 4

Ook deze superheldenserie zal na het vierde seizoen gaan stoppen.

The Bold Type - seizoen 5

Vanwege de Corona pandemie is het vierde seizoen van The Bold Type vroegtijdig afgekapt. Gelukkig voor de fans komt er wel een vijfde seizoen, maar dit zal tevens het laatste seizoen zijn. Ook zal het laatste seizoen maar 6 in plaats van 10 afleveringen krijgen.

Bosch - seizoen 7

Bosch is gebaseerd op de boekenserie over Harry Bosch van Michael Connelly. Helaas zal er na zeven seizoenen een eind komen aan deze serie. Met 7 seizoenen is Bosch de langslopende Amazon Original scripted serie.

Brooklyn Nine-Nine - seizoen 8

Brooklyn Nine-Nine stopt helaas na seizoen 8. De serie was eigenlijk na het vijfde seizoen gecanceld, maar de zender NBC besloot om de serie toch weer op te pakken na het vijfde seizoen. Helaas komt er na 8 seizoenen toch een einde aan de serie. Het laatste seizoen zal in totaal uit 10 afleveringen bestaan.

Bron: Fremulon, Dr. Goor Productions

Claws - seizoen 4

Claws zal nog een keer terugkomen voor een nieuw seizoen. Aan het eind van seizoen 3 was te zien dat Desna langzaamaan naar de duistere kant aan het overlopen is en hoe ze haar eigen imperium aan het oprichten is. Seizoen 4 belooft dus spannend te worden!

Dear White People - seizoen 4

Ook voor de serie Dear White People valt het doek in 2021. Seizoen 4 zal het laatste zijn.

DuckTales - seizoen 3

De serie DuckTales is gebaseerd op de geliefde animatieserie uit de jaren 80. Niemand minder dan David Tennant (Good Omens, Doctor Who) sprak een van de stemmen in van de serie. Helaas zal seizoen 3 het laatste seizoen zijn.

F Is for Family - seizoen 5

De Netflix-serie F is for Family zal na het vijfde seizoen stoppen. 

Goliath - seizoen 4

Het vierde en tevens laatste seizoen van Goliath zou eigenlijk al in 2020 worden uitgezonden, maar vanwege het Coronavirus is de releasedatum uitgesteld. Seizoen 4 zal nu in 2021 verschijnen.

Grace and Frankie - seizoen 7

Deze populaire Netflix-serie zal helaas na seizoen 7 gaan stoppen. De serie vestigd hiermee een nieuw record. Met 94 afleveringen zal dit namelijk de langslopende Netflix Original serie zijn.

Dead to Me - seizoen 3

Christina Applegate is te zien in de serie Dead to Me. Dankzij de spannende plottwists en cliffhangers is de serie een succes op Netflix. Helaas wordt seizoen 3 het laatste seizoen.

Bron: CBS Television Studios

The Haves and the Have Nots - seizoen 8

Insecure - seizoen 5

De bijzondere komedieserie Insecure zal na vijf seizoenen gaan stoppen. In 2021 zullen de laatste afleveringen worden uitgezonden.

Judge Judy  - seizoen 25

Na 25 seizoenen valt het doek voor Judge Judy. Gelukkig hoeven we haar niet te lang te missen, want ze is binnenkort namelijk te zien in een nieuwe serie genaamd Judy Justice.

Keeping Up With the Kardashians - seizoen 20

Jarenlang hebben we van de perikelen van Kim, Khloé, Kourtney en de andere Kardashians kunnen genieten. Na 20 seizoenen vonden de Kardashians het mooi geweest en stopt de serie.

The Kominsky Method - seizoen 3

Michael Douglas speelt de hoofdrol in deze serie. Alan Arkin, die de rol van Norman vertolkte in de eerste 2 seizoenen, zal niet terugkeren voor het laatste seizoen. 

Last Man Standing - seizoen 9

De sitcom Last Man Standing was eigenlijk al in 2017 gecanceld door ABC, maar opgenomen door de zender FOX. We hebben daardoor vier jaar lang nog van deze sticom kunnen genieten, maar in 2021 valt het doek definitief.

Lost in Space - seizoen 3

Lost in Space is een reboot van de serie uit de jaren 60. Het derde en laatste seizoen zal naar verwachting in 2021 worden uitgezonden op Netflix.

Lucifer - seizoen 6 

De fans van Lucifer moeten dit jaar waarschijnlijk afscheid gaan nemen van hun favoriete duivel. Gelukkig kunnen ze nog uitkijken naar de tweede helft van seizoen 5 én het volledige zesde seizoen. Het is goed mogelijk dat zowel seizoen 5 als 6 dit jaar wordt uitgezonden, maar het is ook mogelijk dat seizoen 6 pas in 2022 te zien zal zijn.

Bron: Warner Bros. Television

Mom - seizoen 8

De leuke komedieserie Mom stopt helaas na seizoen 8. In 2020 verliet een van de hoofdrolspelers, Anna Faris al de serie en dit jaar zal de serie tot een eind komen.

NCIS: New Orleans - seizoen 7

NCIS: New Orleans is de kortst lopende spin-off van NCIS en na zeven seizoenen valt het doek. Maar niet getreurd! Er wordt gewerkt aan een nieuwe spin-off, namelijk NCIS: Hawaii.

On My Block - seizoen 4

Ozark - seizoen 4

De serie Ozark, die verschillende Emmy's heeft gewonnen, zal helaas na seizoen 4 gaan stoppen. Het vierde seizoen wordt opgesplitst in 2 delen. Het eerste deel wordt in 2021 uitgezonden, maar het is mogelijk dat het tweede deel pas in 2022 te zien zal zijn.

Shameless - seizoen 11

Na 11 seizoenen stopt de serie Shameless. De laatste aflevering zal in het voorjaar van 2021 worden uitgezonden.

Shrill - seizoen 3

Money Heist (La Casa de Papel) - seizoen 5

We moeten in 2021 afscheid gaan nemen van deze spannende serie. Gelukkig komen de makers van Money Heist met een nieuwe serie voor Netflix, namelijk Sky Rojo!

Bron: Vancouver Media

Supergirl - seizoen 6

Naast Black Lightning is er nog een superheldenserie die in 2021 zal stoppen. Na 6 seizoenen zal ook Supergirl gaan stoppen. Het laatste seizoen zal uit 20 afleveringen bestaan.

Superstore  - seizoen 6

De komedieserie Superstore stopt na seizoen 6.

Tin Star - seizoen 3

In het derde seizoen van Tin Star zullen we zien hoe de familie Worth terugkeert naar Liverpool om hun gewelddadige verleden onder ogen te komen. Het derde seizoen zal tevens het laatste zijn en bestaan uit 6 afleveringen.

Van Helsing - seizoen 5

In deze serie, waarbij Vanessa Helsing, een afstammeling van de beroemde vampierjager Abraham van Helsing, uit een coma wakker wordt en ontdekt dat de wereld is overgenomen door vampiers, zal na seizoen 5 stoppen. Het laatste seizoen zal uit 13 afleveringen bestaan en in 2021 worden uitgezonden.

You Me Her - seizoen 5

Younger - seizoen 7

In de leuke serie Younger speelt Hilary Duff een van de hoofdrollen. Na zeven seizoenen zal deze serie gaan stoppen, maar er gaan geruchten dat er een spin-off in de maak is over het karakter van Hilary Duff.

 

Bron: TV Guide

Lees ook: De leukste Young Adult films op Disney+

Nieuwste artikelen

 • Seizoen 20 van Grey's Anatomy bevestigd ondanks vertrek Ellen Pompeo

 • Deze films en series verschijnen in april op Netflix

 • Een onverstandig huwelijk - Julia Quinn

 • Cumulus - Neal Shusterman

 • Een huwelijk in het Duincafé - Debbie Johnson

Gerelateerde artikelen

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

 • Netflix codes

 • De leukste vrouwen series op Netflix

 • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Zoek in artikelen