• Home
  • Nieuws
  • Live-action Powerpuff Girls cast bekend gemaakt

Live-action Powerpuff Girls cast bekend gemaakt

Heb jij vroeger ook zo genoten van de serie Powerpuff Girls? In deze animatieserie volgden we de avonturen van de 3 superhelden Bubbles, Blossom en Buttercup. Sinds 2005 is deze leuke serie alweer gestopt, maar binnenkort zijn deze superhelden weer op ons scherm te zien! Er is namelijk een live-action tv-serie van de Powerpuff Girls in de maak en de cast van de serie is nu onthuld!

De live-action tv-serie van de Powerpuff Girls wordt ontwikkeld door het netwerk The CW. Dit netwerk heeft al meerdere superheldenseries gemaakt, zoals Arrow. Greg Berlanti, de producer van o.a. YOU en Riverdale zal via Berlantie Productions betrokken zijn als executive producer.

Bron: Cartoon Network Studios

Waar gaat de live-action Powerpuff Girls tv-serie over?

De Powerpuff Girls zijn in de live-action serie opgegroeid en volwassen geworden. Ooit waren ze Amerika's kleinste superhelden, maar nu zijn ze gedesillusioneerde twintigers. Ze koesteren wrok omdat ze hun jeugd hebben verloren aan misdaadbestrijding. Zullen ze ermee instemmen om zich weer te herenigen nu de wereld hen meer dan ooit nodig heeft?

Live-action Powerpuff Girls cast

Chloe Bennet (Agents of S.H.I.E.L.D.) gaat de rol van Blossom Utonium vertolken. Vroeger was Blossom pittig, gewetensvol en had ze verschillende diploma's op zak. Door wat ze vroeger heeft meegemaakt heeft ze nu een trauma opgelopen dat haar angstig en teruggetrokken heeft gemaakt. Ze wil weer een leider worden, maar dit keer op haar eigen voorwaarden.

Dove Cameron (Descendants) zal de rol van Bubbles Utonium gaan vertolken. Bubbles wist vroeger de harten van Amerika te stelen. Als volwassene schittert ze nog steeds, maar onder haar charmante uiterlijk liggen kracht en humor verscholen. Ze is aanvankelijk meer geïnteresseerd in het heroveren van haar roem dan in het redden van de wereld, maar ze zal ons en haarzelf misschien verbazen.

Yana Perrault (Broadway's Jagged Little Pill) zal de rol van Buttercup Utonium gaan vertolken. Buttercup was de rebelse badass van de groep in hun hoogtijdagen. Gevoeliger dan haar stoere uiterlijk doet vermoeden, heeft Buttercup haar volwassenheid doorgebracht om haar Powerpuff Girl-identiteit af te werpen en een anoniem leven te leiden.

 

Er is nog geen releasedatum voor de serie bekend gemaakt.

 

Bron: EW.com, The Hollywood Reporter.

Lees ook: Duistere kinderfilms

Nieuwste artikelen

  • Deze films en series worden in mei van Netflix verwijderd

  • Fast & Furious 9: De powervrouwen aan het woord

  • 100% Coco Tokyo - Niki Smit

  • Recensie: Rose plays Julie 

  • Hitlers vrede - Philip Kerr

Gerelateerde artikelen

  • Interview cast Descendants 2

  • Live-action Powerpuff Girls tv-serie in de maak

Zoek in artikelen