Space Jam: A New Legacy eerste beelden

Ken je de film Space Jam nog uit 1996? In deze film speelde de basketballer Michael Jordan de hoofdrol en moest hij de bekende karakters van de Looney Tunes helpen om een basketbal wedstrijd te winnen. In 2021 komt er eindelijk een vervolg op deze leuke film! Het vervolg zal Space Jam: A New Legacy gaan heten en Warner Bros. heeft nu de eerste beelden onthuld.

Bron: Warner Bros.

 

Waar gaat Space Jam: A New Legacy over?

In Space Jam: A New Legacy speelt LeBron James de hoofdrol. LeBron James wordt samen met zijn zoon, die een videogame ontwikkelaar wil worden, meegezogen in het Warner 3000 systeem door de slechte Al-G Rhythm. Hij wil James zijn sociale media volgers stelen. Om weer thuis te komen moet LeBron James de hulp inschakelen van Bugs Bunny, Lola Bunny, Duffy Duck, Tweety en de rest. Terwijl hij ze op de servers zoekt, verdwaalt hij in een aantal bekende films.

Don Cheadle, die je kunt kennen als de Falcon in de Marvel films, speelt de rol van de slechterik AI-G Rhytm. Ook Sonequa Martin-Green (The Walking Dead, Once Upon a Time) zal te zien zijn is Space Jam: A New Legacy.

Space Jam: A New Legacy eerste beelden

Warner Bros heeft nu de eerste beelden van Space Jam: A New Legacy vrijgegeven, waarin we LeBron James in actie zien, maar waarin we ook de bekende Luney Tunes figuren te zien krijgen. Een van die figuren ziet er iets anders uit. Het design van Lola Bunny is namelijk iets aangepast. De regisseur van de film, Malcolm D. Lee, heeft er het volgende over te zeggen: "Lola was erg sexy getekend, zoals Betty Boop gemengd met Jessica Rabbit. Lola was politiek niet correct ... Dit is een kinderfilm, waarom draagt ​​ze een crop top? Het voelde gewoon niet nodig, maar tegelijkertijd is daar een lange geschiedenis van in tekenfilms."

Bekijk hieronder de eerste beelden van Space Jam: A New Legacy die zijn vrijgegeven:

 

Space Jam: A New Legacy zal dit jaar al in de bioscopen draaien. Vanaf 14 juli is de film namelijk al in Nederland te zien.

Bron: EW.com

Lees ook: Live-action Powerpuff Girls cast bekend gemaakt

Nieuwste artikelen

  • Ben Barnes vertelt over de oorsprong van General Kirigan in Shadow and Bone

  • Deze films en series worden in mei van Netflix verwijderd

  • Fast & Furious 9: De powervrouwen aan het woord

  • 100% Coco Tokyo - Niki Smit

  • Recensie: Rose plays Julie 

Gerelateerde artikelen

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • Pikante films op Netflix

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

Zoek in artikelen