Outlander seizoen 7 is aangekondigd

De serie Outlander is een groot succes voor het netwerk Starz. Momenteel vinden de opnames plaats van het zesde seizoen van deze populaire serie en binnenkort kunnen we dus weer genieten van Jamie en Claire. Maar voor de fans van Outlander is er nog meer leuk nieuws, want er is aangekondigd dat er een zevende seizoen gaat komen!

Het nieuws dat Outlander seizoen 7 in de maak is komt van het netwerk Starz zelf. Het zevende seizoen zal 12 afleveringen gaan krijgen en zal gebaseerd worden op het zevende boek in de serie van Diana Gabaldon. Caitrona Balfe (Claire Randall Fraser), Sam Heughan (Jamie Fraser), Sophie Skelton (Brianna Randall) en Richard Rankin (Roger Wakefield) zullen allemaal terugkeren voor Outlander seizoen 7.

Matthew B. Roberts is de maker van de serie en heeft de volgende verklaring gegeven op het nieuws dat Outlander vernieuwd is voor een zevende seizoen: "We zijn zo blij dat Starz ons de kans heeft gegeven om de epische Outlander-reis voort te zetten. We kunnen niet wachten om de schrijverskamer in te stappen en Een echo in de tijd te ontleden. We kijken ernaar uit om de fans nog een seizoen van dit opwindende verhaal te geven."

Outlander seizoen 7Bron: Starz

Waar gaat Outlander seizoen 7 over?

Outlander seizoen zeven zal gebaseerd worden op het boek Een echo in de tijd. In dit deel weet jamie Fraser drie dingen over de Amerikaanse opstand: de Amerikanen zullen winnen – hoewel het daar in 1778 nog niet naar uitziet; tot het winnende kamp behoren betekent nog niet dat hij het er levend af zal brengen; en hij sterft liever dan zijn zoon tegen te komen op het slagveld. Claire weet dat de prijs die de Amerikanen voor de overwinning zullen betalen hoog zal zijn en ze is vastbesloten ervoor te zorgen dat Jamies leven daar niet bij hoort…
 

Releasedatum Outlander seizoen 7

Er is helaas nog geen releasedatum bekend van Outlander seizoen 7. Aangezien de opnames van het zesde seizoen momenteel aan de gang zijn en daarvan ook nog geen releasedatum bekend is gemaakt, zal het nog wel even duren voordat zowel seizoen 6 als seizoen 7 te zien is. Maar de fans hebben gelukkig nog heel wat om naar uit te kijken!

 

Bron: EW.com, Variety, Deadline. 

Lees ook: 12 romantische fantasy series

Nieuwste artikelen

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

Zoek in artikelen