• Home
 • Nieuws
 • The Witcher seizoen 2 onthult nieuwe castleden met o.a. Bridgerton acteurs

The Witcher seizoen 2 onthult nieuwe castleden met o.a. Bridgerton acteurs

Het eerste seizoen van The Witcher was een groot succes voor Netflix. De serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenserie van Andrzej Sapkowski. Eerder werden er al details vrijgegeven over The Witcher seizoen 2 en werd er al een deel van de nieuwe cast onthuld. Netflix heeft nu nog meer acteurs voor het tweede seizoen bekend gemaakt! Er zullen veel bekende gezichten in The Witcher seizoen 2 te zien zijn, want er zullen acteurs van onder andere Bridgerton en Outlander in gaan spelen.

The Witcher seizoen 2Bron: Netflix

 

Waar gaat The Witcher seizoen 2 over?

In het tweede seizoen van The Witcher is Geralt of Rivia ervan overtuigd dat Yennefer de ‘Battle of Sodden’ niet heeft overleeft. Hij besluit om prinses Cirilla naar de veiligste plek te brengen die hij kent, namelijk zijn ouderlijk huis in Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elfen, mensen en demonen van de verschillende continenten strijden voor heerschappij, moet Geralt prinses Cirilla tegen nog iets veel gevaarlijkers beschermen: de mysterieuze kracht die in haar schuilt. 

 

The Witcher seizoen 2 cast

In totaal zijn er 7 nieuwe castleden bekend gemaakt voor The Witcher seizoen 2. Wij zetten ze hieronder voor je op een rij:

Adjoa Andoh (Bridgerton) zal de rol van Nenneke gaan spelen. Nenneke is een priesteres van Melitele en tevens het hoofd van de Tempel van Melitele.

The Witcher seizoen 2Bron: Shondaland, Netflix.

Cassie Clare (Brave New World, The Bisexual) gaat de rol van Phillippa Eilhart vertolken. Ze is een tovenares en tevens de adviseur van koning Vizimir II. Ze is de leider van de Lodge of Sorceresses.

The Witcher seizoen 2Bron: Hootenanny, Hulu

Liz Carr (Silent Witness) gaat de rol van Fenn spelen. Fenn is een partner in een advocatenkantoor en detectivebureau in Dorian.

Bron: British Broadcasting Corporation (BBC)

Graham McTavish (Outlander, The Hobbit) gaat de rol van Dijkstra vertolken. Dijkstra is een meesterspion en hoofd van de speciale strijdkrachten voor het koninkrijk Redania.

Bron: Tall Ship Productions

Kevin Doyle (Downton Abbey, Happy Valley) gaat de rol van Ba’lian vetolken. Wat deze rol precies inhoudt is nog niet bekend, want Ba’lian is een origineel karakter dat speciaal voor de serie is geschreven.

Bron: British Broadcasting Corporation (BBC)

Simon Callow (Four Weddings and a Funeral, Outlander) zal in seizoen 2 te zien zijn als Codringher, de partner van Fenn.

Bron: Tall Ship Productions

Chris Fulton (Bridgerton, Outlaw King) vertolkt de rol van Rience, een magiër die de opdracht kreeg om Ciri te vinden nadat ze verdween tijdens de slachting van Cintra.

Bron: Shondaland, Netflix.

Wanneer we deze nieuwe karakters op het kleine scherm kunnen gaan zien is nog niet bekend. Er is namelijk nog geen releasedatum van The Witcher seizoen 2 onthuld.

 

Bron: Netflix, Deadline, The Hollywood Reporter.

Lees ook: Top 12 beste fantasy series allertijden

Nieuwste artikelen

 • Grote broer - Maria Parr

 • The home edit life - Joanna Teplin & Clea Shearer

 • Koning van het Sintelwoud - Jen Minkman

 • Schaduwland - Robert Bryndza

 • Zondagsleven - Judith Visser

Gerelateerde artikelen

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • De beste Young Adult sprookjes

 • De leukste vrouwen series op Netflix

 • Pikante films op Netflix

 • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

Zoek in artikelen