• Home
  • Nieuws
  • O.a. Black Widow en Cruella komen naar Disney+ met VIP-toegang

O.a. Black Widow en Cruella komen naar Disney+ met VIP-toegang

Sinds een tijdje heeft Disney+ de VIP-toegang geïntroduceerd. Hiermee kunnen abonnees tegen betaling een nieuwe film van Disney kopen. Disney+ deed dit voor het eerst bij de live-action film Mulan, maar ook de film Raya and the Last Dragon is nu via VIP-toegang te bekijken. Disney+ gaat dit doorzetten en nog meer films eerst beschikbaar stellen via VIP-toegang, voordat het gratis op de streamingdienst komt te staan. 

Nog geen Disney+? Als je je via DEZE LINK aanmeldt kun je voor 8,99 euro per maand genieten van de nieuwste films en series. En op deze manier steun je Chicklit.nl ook nog eens!

VIP-toegang

VIP-toegang is een extra dienst die Disney+ aan zijn gebruikers aanbied. Voor € 21,99 kun je een film via VIP-toegang kopen en als een van de eerste de film bekijken. Zolang je een abonnement op Disney+ hebt kun je de desbetreffende film onbeperkt blijven kijken. Een aantal maanden later zal de film alsnog gratis op Disney+ te zien zijn, maar dan moet je wel iets langer wachten. Vanwege het coronavirus zullen er meer films direct op Disney+ verschijnen die de abonnees via VIP-toegang kunnen kopen. Een van die films is Marvel's nieuwe film Black WidowDeze film is al meerdere keren uitgesteld vanwege het coronavirus. Lange tijd leek het erop dat de film eerst alleen in de bioscopen zou gaan verschijnen en pas later naar Disney+ zou komen, maar daar is verandering in gekomen. Er is namelijk bekend gemaakt dat Black Widow op 9 juli in zowel de bioscopen als op Disney+ verschijnt via VIP-toegang.

Bron: Marvel Studios

Cruella & Luca

Het blijft echter niet bij Black Widow, ook de live-action film Cruella en de nieuwe Disney Pixar film Luca zullen via VIP-toegang beschikbaar worden gesteld op Disney+. Cruella zal op 28 mei zowel in de bioscopen als op Disney+ verschijnen. De nieuwe Disney Pixar film Luca zal helemaal niet in de bioscopen gaan draaien, maar alleen op Disney+ verschijnen. Vanaf 18 juni zal Luca te koop zijn via de VIP-toegang.

Kareem Daniel, de voorzitter van Disney Media & Entertainment Distribution, heeft de volgende verklaring vrijgegeven erover: "De aankondiging van vandaag weerspiegelt onze focus op het bieden van keuze aan de consument en het bedienen van de veranderende voorkeuren van het publiek. Door gebruik te maken van een flexibele distributiestrategie in een dynamische markt die zich begint te herstellen van de wereldwijde pandemie, zullen we de beste opties blijven gebruiken om de ongeëvenaarde verhalen van The Walt Disney Company aan fans en families over de hele wereld te leveren."

Bron: Walt Disney Pictures, Pixar Animation Studios

 

Bron: Collider, The Hollywood Reporter

Lees ook: De leukste nostalgische series op Disney+

Nieuwste artikelen

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

Gerelateerde artikelen

  • Als Disney prinsessen in therapie zouden gaan

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Top 10 ergste Disney slechteriken

  • De negen meest shocking onthullingen in Disney films

Zoek in artikelen