• Home
 • Nieuws
 • Regé-Jean Page niet te zien als de Duke in Bridgerton seizoen 2

Regé-Jean Page niet te zien als de Duke in Bridgerton seizoen 2

Oh nee! Lady Whistledown heeft heel slecht nieuws voor de fans van Bridgerton... Er is namelijk bekend gemaakt dat Regé-Jean Page, die de rol van de Duke of Hastings Simon Basset verolkte, niet terugkeert voor Bridgerton seizoen 2! Het tweede seizoen zullen we onze favoriete Duke dus moeten gaan missen.

Bridgerton seizoen 2                   Bridgerton seizoen 2                   Bridgerton seizoen 2                   Bridgerton seizoen 2                   Bridgerton seizoen 2                   Bridgerton seizoen 2Bron: Shondaland, Netflix

Netflix maakte het nieuws op Instagram bekend. Ze plaatsten op Instagram een post met daarin een brief van Lady Whistledown. Hierin is het volgende te lezen: "Beste lezers, terwijl alle ogen gericht zijn op Lord Anthony Bridgertons zoektocht naar een burggravin, nemen we afscheid van Regé-Jean Page, die zo triomfantelijk de rol van de Duke van Hastings speelde. We zullen Simons aanwezigheid op het scherm missen, maar hij zal altijd deel uitmaken van de Bridgerton-familie. Daphne zal een toegewijde vrouw en zus blijven en haar broer helpen bij het navigeren door het komende sociale seizoen en wat het te bieden heeft - meer intriges en romantiek dan mijn lezers kunnen verdragen." We zullen in Bridgerton seizoen 2 dus van genoeg romances en intriges kunnen genieten, alleen helaas zonder Regé-Jean Page. Bekijk hieronder de brief van Lady Whistledown:

Regé-Jean Page heeft op zijn Instagrampagina ook afscheid genomen van de rol. Hij plaatste een foto waarop hij te zien is als Simon Basset op een paard en zette er het volgende onderschrift bij: "De rit van je leven. Het was een absoluut genoegen en een voorrecht om uw hertog te zijn, om deel te nemen aan deze familie - niet alleen op het scherm, maar ook buiten het scherm. Onze ongelooflijk creatieve en genereuze cast, crew, uitstekende fans - het ging allemaal verder dan ik me had kunnen voorstellen. De liefde is echt en zal alleen maar groeien."

Voor de fans van de boeken zal het niet als een grote verrassing komen dat Regé-Jean Page niet te zien zal zijn in het tweede seizoen. In het tweede boek van de Bridgerton-serie van Julia Quinn heeft Simon Basset namelijk nog maar een heel kleine rol. De makers van Bridgerton vertelden aan Regé-Jean Page in vroege gesprekken dat het een verhaal van één seizoen zou gaan worden. Regé-Jean Page vertelt in een exclusief interview met Variety er het volgende over: "Ik dacht: Dat is interessant, want het zou dan aanvoelen als een mini-serie. Ik mag in de serie spelen, mijn steentje bijdragen en dan gaat het verhaal van de familie Bridgerton verder."

 

Bron: EW, Variety

Lees ook: Series om te kijken als je Bridgerton mist

Nieuwste artikelen

 • My own worst enemy – Lily Lindon

 • De laatste verhalenverteller - Donna Barbra Higuera

 • Martin Scherstra – Hotel De jutter

 • De vrouwen van de suikerrietplantage - Ildefonso Falcones

 • De terugkeer naar Maxton Hall College - Mona Kasten

Gerelateerde artikelen

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • 10 redenen waarom Regé-Jean Page een lekker ding is

 • De leukste vrouwen series op Netflix

 • Netflix codes

 • Top 5 erotische must sees op Netflix

Zoek in artikelen