Disney+ onthult nieuwe Loki trailer

Op Disney+ kunnen we van veel nieuwe Marvel series genieten. In januari werd de serie WandaVision op Disney+ gereleased en sinds kort kunnen we genieten van de serie The Falcon and the Winter Soldier. Gelukkig is Disney+ nog lang niet klaar met het maken van Marvel series, want in juni komt er alweer een nieuwe Marvel serie op de streamingdienst te staan! Loki krijgt namelijk zijn eigen serie (die geheel toepasselijk Loki gaat heten) en er is nu een nieuwe trailer onthuld!

Nog geen Disney+? Als je je via DEZE LINK aanmeldt kun je voor 8,99 euro per maand genieten van de nieuwste films en series. En op deze manier steun je Chicklit.nl ook nog eens!

Loki trailer                     Loki trailer                     Loki trailer                     Loki trailerBron: Marvel Studios, Disney+

Tom Hiddleston kruipt weer in de huid van het geliefde personage Loki in deze nieuwe Disney+ serie. In de serie Loki zien we wat er met Loki gebeurd is nadat hij ontsnapte met de Tesseract en zo een alternatieve tijdlijn creëerde. Aangezien hij wist te ontsnappen tijdens de gebeurtenissen van de eerste Avengers film, heeft deze Loki alle gebeurtenissen die daarna plaats hebben gevonden niet meegemaakt. Hierdoor maken we dus ook kennis met een geheel nieuwe Loki. In de Loki trailer is te zien dat hij gearresteerd en gerecruteerd is geworden door de zogeheten Time-Keepers. Door de ontsnapping van Loki is het namelijk een rotzooi geworden in het tijd-ruimte continuüm en Loki krijgt de opdracht om de Time-Keepers te helpen.

De Loki trailer zit niet alleen boordevol actie, maar er is ook genoeg humor te bekennen! Naast Tom Hiddleston zal Owen Wilson een van de hoofdrollen gaan vertolken. Hij werkt voor de Time-Keepers en schijnt alles over Loki te weten...

 

Ben je benieuwd geworden naar de nieuwe Loki trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

We moeten nog eventjes geduld hebben. Vanaf 11 juni is Loki te zien op Disney+! Gelukkig kunnen we in de tussentijd nog genieten van de laatste afleveringen van The Falcon and the Winter Soldier.

 

Bron: EW.com, Marvel

Lees ook: Dit weten we tot nu toe over WandaVision seizoen 2

Nieuwste artikelen

 • De zeven - Rose Wilding

 • Dolende geesten – Hilda Spruit

 • Wie ik ben zonder jou - Susan Muskee

 • Hart van de Duistere - Beau Charlotte

 • Rendez-vous op Montmartre (Bestemming Parijs #2) - Mirjam Mieserius

Gerelateerde artikelen

 • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

 • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

 • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

 • Volwassen acteurs die tieners speelden

 • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

Zoek in artikelen