Bridgerton seizoen 3 én 4 aangekondigd

Fans van Bridgerton opgelet! Niemand minder dan Lady Whistledown heeft groot nieuws voor ons. Het bekendste roddelblad uit Bridgerton weet ons namelijk te vertellen dat Bridgerton is vernieuwd voor een derde én een vierde seizoen! Dit betekent dat we dus nog zeker 3 seizoenen van Bridgerton hebben om naar uit te kijken!

Bron: Shondaland, Netflix

Netflix heeft een grote hit te pakken met Bridgerton. Niet voor niets is Bridgerton de meest bekeken Netflix-serie ooit! De serie, die gebaseerd is op de gelijknamige boeken van Julia Quinn, werd eerder al vernieuwd voor een tweede seizoen. De opnames hiervan zijn ondertussen in volle gang en langzaamaan wordt er meer over dit tweede seizoen bekend. Helaas heeft Netflix ook slecht nieuws voor de fans, want we moeten afscheid nemen van Regé-Jean Page. Zijn karakter, de Duke of Hastings, zal namelijk niet in het tweede seizoen te zien zijn. Gelukkig heeft Netflix ook leuk nieuws voor ons om de pijn wat te verzachten. Door middel van een brief van Lady Whistledown hebben ze bekend gemaakt dat de serie vernieuwd is tot en met seizoen 4!

Lady Whistledown schrijft het volgende in haar brief: "Geachte leden van de Ton, het lijkt erop dat we een nogal speciale aankondiging hebben. Bridgerton zal terugkeren voor seizoen drie en vier. Deze auteur zal meer inkt moeten kopen..." Bekijk de brief hieronder!

Bela Bajaria, de vice-president van Netflix Global TV, heeft het volgende erover te zeggen:  "Bridgerton heeft ons overrompeld. Het creatieve team, geleid door Shonda, kende het materiaal en zorgde voor een prachtig, emotioneel en romantisch drama voor onze leden. Ze hebben een aantal spannende plannen voor de toekomst, en we denken dat het publiek zal blijven genieten van deze serie. We zijn van plan nog lang in de Bridgerton-business te blijven." Hiermee lijkt Bela Bajaria te zeggen dat ze nog lang niet klaar zijn met de serie!

De fans van Bridgerton hebben dus nog heel wat om naar uit te kijken! Er is nog geen releasedatum bekend gemaakt van het tweede seizoen, maar langzaamaan wordt er wel steeds meer over bekend. Zo weten we dat in het tweede seizoen Anthony Bridgerton en zijn zoektocht naar een vrouw centraal zal staan. Niet alleen kunnen de fans reikhalzend naar het tweede seizoen uitkijken, maar ook alvast naar seizoen 3 én 4!

 

Bron: EW.com, Netflix.

Lees ook: Series om te kijken als je Bridgerton mist

Nieuwste artikelen

  • Hannahs vlucht - Jan Eliasberg

  • Tot aan de zon en terug - Jill Mansell

  • De Code - Denise Rudberg

  • Grenzeloze liefde - Kyra Rutgers

  • Zelfs de honden - Jon McGregor

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Pikante films op Netflix

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • 10 redenen waarom Regé-Jean Page een lekker ding is

Zoek in artikelen