• Home
 • Nieuws
 • Hier zal Bridgerton seizoen 3 en 4 over gaan

Hier zal Bridgerton seizoen 3 en 4 over gaan

Bridgerton is de meest bekeken Netflix-serie ooit. De opnames voor het tweede seizoen zijn momenteel bezig en langzaamaan wordt er meer over het tweede seizoen bekend. Maar er is nog meer goed nieuws voor de fans van Bridgerton, want Lady Whistledown heeft laten weten dat er ook een seizoen 3 én 4 in de maak is! Dit betekent dat we nog lange tijd van Bridgerton kunnen genieten. Maar wat kunnen we van het derde en vierde seizoen gaan verwachten? Wij zochten het uit!

Bridgerton is gebaseerd op de gelijknamige boekenserie van Julia Quinn. Het eerste seizoen volgde grotendeels de verhaallijn van het eerste boek. Er is al bekend gemaakt dat het tweede seizoen zich zal focussen op het karakter Anthony Bridgerton. In het tweede boek staat dit karakter centraal, dus we kunnen ervanuit gaan dat het tweede seizoen de verhaallijn van het tweede boek grotendeels zal volgen. Het derde seizoen zal dus hoogstwaarschijnlijk de verhaallijn van het derde boek, genaamd Een vorstelijk aanbod, gaan volgen. Hierin speelt Benedict Bridgerton de hoofdrol. De synopsis van het derde deel luidt als volgt: Sophie Beckett had niet durven dromen dat ze ooit zou binnenkomen op een van Lady Bridgertons befaamde gemaskerde bals. Laat staan dat ze daar haar droomprins zou ontmoeten. Hoewel ze de dochter van een graaf is, wordt Sophie door haar afschuwelijke stiefmoeder als een bediende behandeld. Maar nu, zwierend in de sterke armen van de hartverscheurend knappe Benedict Bridgerton, voelt ze zich net een prinses. Helaas weet ze maar al te goed dat de betovering verbroken zal zijn zodra de klok middernacht slaat. Kan ze Benedict voor zich winnen voor het te laat is?

Bron: Shondaland, Netflix

Het vierde seizoen zal dus waarschijnlijk de verhaallijn van het vierde boek, genaamd Een nobel streven, gaan volgen. In dit boek zullen twee karakters die we al in het eerste seizoen hebben leren kennen centraal staan. Dit boek gaat namelijk over Colin Bridgerton en Penelope Featherington! De synopsis van het vierde deel luidt als volgt: Penelope Featherington is verliefd op de broer van haar beste vriendin al zolang ze zich kan herinneren, maar de kans dat deze knappe graaf haar ziet staan is klein. Bovendien maakt zijn schandalige reputatie hem bepaald geen ideale echtgenoot. Colin Bridgerton is zwaar beledigd door het beeld dat lady Whistledown van hem schetst in haar roddelcolumn. Hij is helemaal geen charmant leeghoofd! Dat geroddel lijkt misschien onschuldig, maar wat als het Colin de liefde van zijn leven kost?

Of Netflix besluit om af te wijken van de boeken is nog niet bekend, maar we hebben in ieder geval in grote lijnen een idee waar de komende seizoenen over zullen gaan! Nu is het wachten tot het tweede seizoen op Netflix verschijnt...

 

Lees ook: Regé-Jean Page niet te zien als de Duke in Bridgerton seizoen 2

Nieuwste artikelen

 • De dochter die goed wilde doen - Corine Hartman

 • Sensation Island - Thysia Huisman

 • Alle weetjes over Taylor Swift - Arie Kaplan

 • Harteloos - Elsie Silver

 • Dochter van twee werelden – Sarah Lark

Gerelateerde artikelen

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • 10 redenen waarom Regé-Jean Page een lekker ding is

 • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

 • De leukste vrouwen series op Netflix

 • Netflix codes

Zoek in artikelen