• Home
 • Nieuws
 • Krijg 5 euro aan leestegoed bij Everybook

Krijg 5 euro aan leestegoed bij Everybook

Dit is een advertorial in samenwerking met Everybook.

Lees jij graag e-books? Dan is de app Everybook zeker iets voor jou! In deze app kun je door middel van coins boeken huren of kopen. Als je een boek huurt hoeft je maar de helft van de prijs te betalen en kun je dus voor een leuk bedrag een boek lezen. De app heeft daarnaast ook nog eens veel leuke én nieuwe boeken in de aanbieding. Zo kun je genieten van boeken van Cassandra Clare, Suzanne Vermeer en Sophie Kinsella.

 Everybook

In de app Everybook, die gratis te downloaden is, kun je met munten een boek huren of kopen. Everybook gebruikt voor het kopen of huren van boeken een speciaal muntensysteem. Hierbij zijn 100 boekmunten 1 euro waard. 

Hoe werkt het?

Als nieuw lid bij Everybook krijg je 300 welkomstmuntjes, maar wij hebben iets leuks voor onze lezers, want als je je hebt aangemeld voor Everybook via DEZE LINK, dan krijg je nog eens 200 extra muntjes gratis! Via de link kan je de app Everybook downloaden. Vervolgens kun je in de app een account aanmaken en ontvang je 500 muntjes om boeken te kopen of te huren. Omdat 100 muntjes gelijk staat aan 1 euro krijg je van Everybook dus 5 euro cadeau! Met deze 500 muntjes kun je al een heel boek gratis lezen, zonder vast te zitten aan een abonnement. Wil je af en toe een leuk e-book kunnen lezen, dan hoef je alleen voor dat specifieke boek te betalen en zit je niet vast aan een maandelijks bedrag. Ideaal voor als je graag af en toe een e-book leest!

Extra muntjes verdienen

Heb je je aangemeld bij Everybook en wil je nog meer muntjes verdienen? Dat kan! In de app van Everybook kun je bij je profiel een link vinden die je kunt delen op social media. Als je de app opent en rechtsonderin op het icoontje van je profiel klikt, dan kom je in je profiel terecht. Meteen bovenaan zie je staan: 'Nodig vrienden uit en ontvang 20 muntjes'. Deze link kun je kopiëren en vervolgens delen op social media. Als iemand zich via jouw link registreert op Everybook, dan krijg jij 20 muntjes! 

Weet je niet aan welk boek je de muntjes moet besteden? Hieronder geven we een aantal tips! De onderstaande boeken kun je voor 500 muntjes of minder huren.

Onbreekbaar 1: Buren with benefits - Lisette Jonkman

Abigail werkt in een café, doet af en toe een modellenklusje en woont nog steeds in een studentenkamer. Ferdie kan juist niet wachten tot zijn studentelveen begint. Hij loopt zijn buurvrouw Abby steeds tegen het lijf en kan haar niet uit zijn hoofd zetten. Abby durft eerst haar interesse niet toe te geven, maar na een gevaarlijke situatie begint ze toch voor Ferdi te vallen… Maar passen ze wel in elkaars leven?

Lees nu dit boek.

 

Café zon & zee - Jenny Colgan

Het is winter op het eiland Mure. Een tijd om samen door te brengen en te genieten met de mensen van wie je houdt – tenzij je natuurlijk per ongeluk zwanger bent van je ex-baas en niet weet hoe je het moet vertellen. Kan Flora in het seizoen van vrede op aarde haar geheim delen en haar relatie met Joël redden? Ondertussen probeert Saif, de dokter op het eiland en vluchteling uit het door oorlog verscheurde Syrië, te genieten van zijn eerste westerse kerst met zijn zonen – maar zonder zijn vermiste vrouw. Kan het kleine gezin troost en vreugde vinden?

Het zwarte hart/ Caraval - Stephanie Garber

Scarlett en Donatella ontvluchten voor hun wrede vader van het eiland waar ze wonen. Ze worden daarbij geholpen door de verleidelijke maar onuitstaanbare Julian. Ze komen terecht op Dromeneiland, waar de jaarlijkse voorstelling van Caraval wordt gehouden. Het publiek moet achterhalen wat echt en wat fantasie is. Het publiek speelt mee in een dodelijk spel en moet achterhalen wat fantasie is en wat echt. Vlak na aankomst verdwijnt Donatella, en Scarlett kan maar aan één ding denken: haar zus terugvinden voor de boosaardige Meester van Caraval haar vindt en er doden vallen...

Lees nu dit boek.

De laatste wens - Andrzej Sapkowski

Geralt is een hekser, een man met magische krachten die van hem een briljante vechter en een genadeloze huurmoordenaar maken. Als beschermer van de onschuldigen ontmoet Geralt incestueuze koningen met ondode dochters, wraakzuchtige geesten, schreeuwende harpijen, vampiers met relatieproblemen en wanhopige demonen. Velen zijn kwaadaardig, sommigen zelfs verdorven, maar het belangrijkste is dat de meesten niet zijn wie ze lijken...

Lees nu dit boek.

 

Rood, wit & koningsblauw - Casey Mcquiston

Alex is de zoon van de Amerikaanse president en Henry is de zoon van de Britse prins. Het publiek is gek op de knappe, charismatische en intelligente Alex. Er is echter één probleem: hij ligt in de clinch met prins Henry. Als de tabloids daar lucht van krijgen, worden Alex en Henry gedwongen om te doen alsof ze vrienden zijn. Maar wat begint als een nepvriendschap, groeit uit tot iets diepers. Kan liefde de wereld redden? Ook als die liefde er anders uitziet dan verwacht? 

Lees nu dit boek.

Helderwitte macht - Cassandra Clare

Magnus en Alex wonen samen met hun heksenmeesterzoontje Max. Maar dan dringen op een nacht twee oude kennissen hun appartement binnen en stelen het machtige Witte Boek. Magnus en Alec volgen de dieven naar Shanghai. Ondertussen heeft iemand Magnus neergestoken met een vreemd magisch wapen, en de wond gloeit, dus daar moeten ze zich óók nog druk om maken. In Shanghai ontdekken ze dat er een nog veel gevaarlijke dreiging hun opwacht...

Lees nu dit boek.

Droomvakantie - Sarah Morgenthaler

Het eetcafé van Graham Barnett begon als een grap, maar nu zit hij hier vast met toeristen die hem allemaal irriteren. Zoey Caldwell besluit om in het bergstadje Moose Springs te verblijven. Maar wanneer een goede daad haar Grahams leven in schiet, ontdekt ze dat er meer is aan deze knorrige local dan ze kon vermoeden… en meer om lief te hebben in Moose Springs dan alleen de prachtige wildernis van Alaska.

Lees nu dit boek.

 

Het geschenk - Sebastian Fitzek

Milan Berg staat bij het stoplicht wanneer er een auto naast hem stopt. Op de achterbank zit een doodsbang meisje. Wanhopig drukt ze een briefje tegen het raam. Een vraag om hulp? Milan weet het niet: hij is analfabeet. Toch voelt hij dat het meisje in levensgevaar is. Milan begint een zoektocht die hem op een griezelig dwaalspoor zet. Aan het einde van de tocht wordt hij geconfronteerd met de wrede realiteit: soms is de waarheid te gruwelijk om mee te leven, en onwetendheid het grootste geschenk op aarde.

Lees nu dit boek.

Vlucht - Mel Wallis de Vries

In een vervallen gebouw komen drie meisjes bij bewustzijn, alledrie zijn ze opgesloten in een eigen kamer. Voor hun voeten ligt een iPad waarmee ze elkaar kunnen zien. De opdracht is simpel, maar gruwelijk. Een van hen mag het huis niet levend verlaten. En ze moeten zelf kiezen wie dat is…

 

Lees nu dit boek.

 

Drie vrouwen - Jojo Moyes

Wanneer drie generaties vrouwen uit één familie voor het eerst samenkomen, lopen de spanningen hoog op, en komt er een familiegeheim naar boven dat hun leven voor altijd op zijn kop zet…

 

Lees nu dit boek.

 

Cinder & Ella - Kelly Oram

Als haar moeder verongelukt moet Ella bij haar vader en zijn nieuwe gezin wonen. Ella mist haar moeder en haar blogvriend Cinder. Wat ze niet weet is dat hij de hotste acteur van Hollywood is...

Lees nu dit boek.

 

 

Storm and Fury - Jennifer L. Armentrout

Trinity is de laatste van haar soort. Ze heeft een bijzondere gave en leeft al jaren op een geheime locatie, bewaakt door de wachters. Als Trinity hoort dat er buiten iets leeft dat zowel demonen als wachters vermoordt, stort haar wereld in. Ze kan niet anders dan uit haar veilige omgeving vertrekken om zichzelf en haar familie te beschermen.

Lees nu dit boek.

 

Misschien nu - Colleen Hoover

Ridge en Sydney zijn eindelijk samen, maar Maggie – Ridge' ex – staat er nu alleen voor. Ze geniet van haar vrijheid, maar moet ook dealen met haar taaislijmziekte. Maggie besluit een bucketlist te maken om alles uit het leven te halen. Punt 1 op de lijst: skydiven. Daar ontmoet ze Jake, een adrenalinejunkie, precies wat Maggie wil én nodig heeft.

Lees nu dit boek.

 

Het dorpje Happiness - Holly Martin

Willow heeft behoefte aan een nieuwe start. Als ze een advertentie ziet om een jaar lang gratis in het dorpje Happiness te wonen, lijkt het een droom. Ze pakt haar koffers en vertrekt. De droom blijkt te mooi om waar te zijn: het dorpje is lang niet zo lieflijk als op de foto's en de meeste pittoreske pandjes bevinden zich in erbarmelijke staat. Maar Willow geeft niet zomaar op en gelukkig staat ze er niet alleen voor.

Lees nu dit boek.

 

 

 

Nieuwste artikelen

 • De knapste mannen in Netflix Orginal series

 • Redenen dat de winter een fantastisch seizoen is voor boekenwurmen

 • Van Disney Prinsessen naar echte koninginnen

 • Top 10 kookprogramma's en waar je ze kan zien

 • The Lord of the Rings: The Rings of Power teaser is er

Gerelateerde artikelen

 • Moederdag: boeken top-5

 • Top 10 BBQ boeken

 • De beste Young Adult sprookjes

 • De 10 populairste chicklit schrijfsters

 • Top 12 beste young adult fantasy series

Zoek in artikelen